Închide meniul

Dan Petrescu, înfrângere în Coreea de Sud! Jeonbuk a cedat la limită pe terenul liderului: „Am avut ghinion!”

Viviana Moraru Publicat: 19 august 2023, 15:40

Reclamă
Dan Petrescu, înfrângere în Coreea de Sud! Jeonbuk a cedat la limită pe terenul liderului: Am avut ghinion!”

Dan Petrescu, înfrângere în Coreea de Sud

Dan Petrescu într-o conferinţă de presă / Hepta

Dan Petrescu a suferit o înfrângere, alături de echipa sa, în Coreea de Sud. Jeonbuk a fost învinsă la limită, scor 0-1, de către liderul campionatului, Ulsan Hyundai, într-un meci din runda cu numărul 27 din prima ligă din Coreea de Sud.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eșecul din această rundă este primul după două etape pentru Dan Petrescu. Jeonbuk venea după o remiză cu Suwom și ovictorie cu Incheon.

Dan Petrescu, înfrângere în Coreea de Sud

Meciul dintre Ulsan și Jeonbuk a fost unul echilibrat. Diferența a fost făcută de golul marcat de Um Won-Sang, în minutul 72.

La trupa lui Dan Petrescu, Nana Boateng, fostul jucător al celor de la CFR Cluj, a fost integralist.

După meci, Dan Petrescu s-a declarat dezamăgit de rezultatul obținut de echipa sa. Acesta a declarat că mai potrivit ar fi fost un rezultat de egalitate.

Reclamă

„Per total, am avut ghinion! Am avut ghinion în repriza a doua. Din punct de vedere statistic, nu era un meci de pierdut. Un egal ar fi fost mai potrivit. Dar e fotbal, și poți pierde. Nu am pierdut prea mult din posesie. Dacă am fi profitat de cele două șanse din prima repriză, am fi condus cu 2-0. Dacă nu marchezi când ai ocazia, fotbalul te pedepsește.

Nivelul jucătorilor de la Jeonbuk a crescut, în comparație cu începutul meu aici. Chiar dacă comiți o greșeală mică, poți pierde. Cred că a fost o greșeală că am primit gol.

În cazul unui derby, ca antrenor, ca jucător, îmi place să particip la astfel de meciuri. E frumos să joci un derby, dar nu e plăcut să-l pierzi. Atmosfera a fost una extraordinară”, a declarat Dan Petrescu, conform besteleven.com.

Reclamă 4 / 0/3

Jeonbuk a rămas pe locul 3, în ciuda înfrângerii de pe terenul liderului Ulsan. Trupa lui Dan Petrescu are 41 de puncte acumulate după 27 de meciuri disputate.

În următoarea rundă, Jeonbuk va primi vizita celor de la Daejeon, formație care ocupă locul șapte în prima ligă din Coreea de Sud.

Dan Petrescu a răbufnit după ce nu a primit penalty în amicalul cu PSG

Dan Petrescu a răbufnit, după ce nu a primit penalty în amicalul cu PSG. Echipa pregătită de tehnicianul român, Jeonbuk, a disputat un amical de gală cu PSG, campioana Franței, iar la finalul meciului tehnicianul a fost nemulțumit de arbitraj.

„Am jucat bine în prima repriză. Am avut ocazii, dar Neymar a făcut diferența. Trebuia să primim o lovitură de la 11 metri. Decizia nu a fost una corectă. A doua repriză a fost la fel de bună, dar același Neymar a făcut din nou diferența, cu golul al 2-lea, care a plecat de la o fază în care trebuia să primim penalty.

Luis Enrique (n.r. antrenorul celor de la PSG) încearcă să impună o tactică similară cu ceea ce utiliza în perioada în care se afla pe banca Barcelonei. Ar trebui să se lupte pentru câștigarea Ligii Campionilor.

Ar fi fost bine dacă ajungeam la pauză cu scorul de 0-0. Totuși, am avut ocazii. Din nou, este păcat că nu am primit lovitura de la 11 metri. Chiar dacă este un amical, arbitrul ar fi trebuit să vadă faza”, a spus Dan Petrescu, la finalul partidei cu PSG, potrivit besteleven.com.

Reclamă
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:52 Luis Enrique anunță o revoluție la PSG după plecarea lui Kylian Mbappe! Campanie uriașă de achiziții la campioana din Franța 19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:18 LIVE VIDEOKazahstan – Suedia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! Vezi toate știrile
Citește și