Închide meniul

Dan Petrescu, la retrogradare în Coreea de Sud! Serie catastrofală pe banca lui Jeonbuk

Viviana Moraru Publicat: 30 martie 2024, 9:24

Reclamă
Dan Petrescu, la retrogradare în Coreea de Sud! Serie catastrofală pe banca lui Jeonbuk

Dan Petrescu, la retrogradare în Coreea de Sud

Dan Petrescu, în timpul unui meci - Profimedia Images

Dan Petrescu este la retrogradare în Coreea de Sud, pe banca lui Jeonbuk. Antrenorul român are o serie catastrofală în noul sezon, fiind fără victorie, după patru etape disputate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ultima rundă, Jeonbuk a remizat pe teren propriu, scor 2-2, cu Ulsan HD.

Dan Petrescu, la retrogradare în Coreea de Sud

După ce a fost eliminat din sferturile Ligii Campionilor Asiei, competiţie care se vede live în AntenaPLAY, Dan Petrescu nu a înregistrat rezultate mai bune în campionat.

Jeonbuk ocupă provizoriu locul nouă în Coreea de Sud, loc care duce la barajul pentru evitarea retrogradării. Trupa lui Dan Petrescu ar putea pica pe locul zece în această etapă, în cazul în care Gangwon îşi va câştiga partida.

În ultimul meci disputat, Jeonbuk a revenit de la 0-2. Ulsan HD a deschis scorul prin Lee Dong-Gyeong în minutul 22, iar scorul a fost majorat în minutul 40 de către Kim Ji-Hyun. Înainte de pauză, în minutul 45+2, Jeonbuk a redus din diferenţă prin Lee Dong-Jun.

Reclamă

În repriza secundă, trupa lui Dan Petrescu a ratat un penalty, în minutul 48, prin Orobo. Egalarea s-a produs în minutul 70, după ce Moon Seon-Min a reuşit să puncteze.

După patru etape disputate în noul sezon din Coreea de Sud, Jeonbuk nu a înregistrat nicio victorie. Trupa lui Dan Petrescu a bifat trei rezultate de egalitate şi o înfrângere.

Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu

Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă s-ar întâlni pe stradă cu Dan Petrescu, fostul său coleg din Generaţia de Aur, cu care însă are o relaţie rece.

Reclamă 4 / 0/3

Totul a pornit după un moment în care Petrescu, pe vremea când era antrenor la CFR, era sunat de Ilie Dumitrescu. Bursucul a crezut că Ilie ar fi dorit să afle nişte informaţii de la el, lucru negat de „Mister”.

„Nu mai vorbesc de ceva timp. Am apelat la Victor Becali, l-am sunat: ‘Băi, vezi că e păcat să nu apară în filmul ăsta, suntem toți, suntem pregătiți să-i trimitem o echipă acolo, este un proiect serios, e păcat’. Și a fost o echipă până în Coreea de Sud, cu tot ceea ce înseamnă diurnă, masă, cazare. A fost ok, s-a filmat și cu Petrescu.

Sigur, dacă ne vedem față în față, nu mai e… Păi, mi s-a mai întâmplat, am mai avut o perioadă în care n-am vorbit și ne-am văzut când s-a inaugurat stadionul Steaua (n.r. iulie 2021) și am nimerit amândoi în aceeași lojă.

‘Ce faci, bă, cutare…’ Gata, s-a uitat! Eu sunt supărat pe el. L-am întrebat ce face, i-am dat un mesaj. Era la CFR, era stresat. Și, cumva, el a interpretat că vreau să aflu vreo informație sau ceva. Acum e stresat, asta e, îl înțeleg. Dar, dacă mă văd cu el acum pe stradă, n-am cum să nu ne luăm în brațe, să ne salutăm”, a spus Ilie Dumitrescu, citat de iamsport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
Vezi toate știrile
Citește și