Închide meniul

Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu. Motivul pentru care cei doi nu îşi vorbesc

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 24 martie 2024, 16:40

Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu. Motivul pentru care cei doi nu îşi vorbesc

Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu

Ilie Dumitrescu, în timpul unui eveniment - Hepta

Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă s-ar întâlni pe stradă cu Dan Petrescu, fostul său coleg din Generaţia de Aur, cu care însă are o relaţie rece.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totul a pornit după un moment în care Petrescu, pe vremea când era antrenor la CFR, era sunat de Ilie Dumitrescu. Bursucul a crezut că Ilie ar fi dorit să afle nişte informaţii de la el, lucru negat de „Mister”.

Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu

„Nu mai vorbesc de ceva timp. Am apelat la Victor Becali, l-am sunat: ‘Băi, vezi că e păcat să nu apară în filmul ăsta, suntem toți, suntem pregătiți să-i trimitem o echipă acolo, este un proiect serios, e păcat’. Și a fost o echipă până în Coreea de Sud, cu tot ceea ce înseamnă diurnă, masă, cazare. A fost ok, s-a filmat și cu Petrescu.

Sigur, dacă ne vedem față în față, nu mai e… Păi, mi s-a mai întâmplat, am mai avut o perioadă în care n-am vorbit și ne-am văzut când s-a inaugurat stadionul Steaua (n.r. iulie 2021) și am nimerit amândoi în aceeași lojă.

‘Ce faci, bă, cutare…’ Gata, s-a uitat! Eu sunt supărat pe el. L-am întrebat ce face, i-am dat un mesaj. Era la CFR, era stresat. Și, cumva, el a interpretat că vreau să aflu vreo informație sau ceva.

Reclamă

Niciodată nu există chestia asta, ca eu să sun pe cineva, să-l întreb ceva, iar el să gândească că aș putea să merg a doua zi în redacție, la Digi, și să vorbesc ceva. Dar Petrescu a luat-o așa.

Acum e stresat, asta e, îl înțeleg. Dar, dacă mă văd cu el acum pe stradă, n-am cum să nu ne luăm în brațe, să ne salutăm”, a spus Ilie Dumitrescu, citat de iamsport.ro.

Gică Hagi, Ilie Dumitrescu, Miodrag Belodedici şi Anghel Iordănescu, printre legendele omagiate pe Arena Naţională

Gică Hagi, Ilie Dumitrescu, Miodrag Belodedici şi Anghel Iordănescu au fost printre legendele omagiate pe Arena Naţională, înainte de startul meciului România – Irlanda de Nord.

Reclamă 4 / 0/3

Marin Dragnea, Ioan Andone, Romulus Gabor, Jean Vlădoiu, Corneliu Papură şi Viorel Moldovan au pătruns şi ei pe gazon pentru a fi omagiaţi de FRF.

Cu toţii au primit tricouri speciale de la preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, cu această ocazie.

Federaţia Română de Fotbal a decis să invite mai multe legende la amicalul România – Irlanda de Nord. Foştii internaţionali care au participat la EURO 1984 şi la Campionatul Mondial din 1994, din SUA, au fost omagiaţi pe teren.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
Vezi toate știrile
Citește și