Închide meniul

Dan Petrescu nu a reușit să câștige primul trofeu în Coreea de Sud! Joenbuk a pierdut finala Cupei

Alex Ioniță Publicat: 4 noiembrie 2023, 10:18

Reclamă
Dan Petrescu nu a reușit să câștige primul trofeu în Coreea de Sud! Joenbuk a pierdut finala Cupei

Dan Petrescu nu a reușit să câștige primul trofeu în Coreea de Sud

Dan Petrescu, în timpul unui meci / Profimedia

Dan Petrescu nu a reușit să câștige primul trofeu în Coreea de Sud! Echipa pregătită de tehnicianul român, Jeonbuk, a fost învinsă într-un duel în care s-au marcat 6 goluri!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formaţia Jeonbuk Hyundai, antrenată de Dan Petrescu, a fost învinsă, sâmbătă dimineaţă, în finala Cupei Coreei de Sud, scor 4-2, de echipa Pohang Steelers, notează news.ro.

Dan Petrescu nu a reușit să câștige primul trofeu în Coreea de Sud!

Finala Cupei a început cum nu se putea mai bine pentru formația pregătită de Dan Petrescu, care a deschis scorul în minutul 17, prin reușita lui Song Min-Kyu. Adversarii au egalat-o pe Jeonbuk înainte de pauză, mai exact în minutul 44, după ce Han Chan-Hee a trimis balonul în poarta apărată de Jung-Hoon Kim.

În repriza secundă, echipa antrenorului român a marcat prima, prin Gustavo, în minutul 50. Atacantul brazilian a transformat atunci o lovitură de la 11 metri. Totuși, finalul duelului a apartținut celor de la Pohang. Echipa pregătită de Gi-Dong Kim a înscris prin Zeca, în min 74, prin Kim Jong-Woo, în min 77 și prin Hong Y, în prelungirile partidei, mai exact în minutul 90+1.

După această înfrângere, Dan Petrescu a ajuns la 11 victorii, 5 remize și 8 eșecuri de la preluarea celor de la Jeonbuk. Pentru echipa „Bursucului” urmează o partidă din Liga Campionilor Asiei, împotriva celor de la Lion City, din Singapore.

Reclamă

În momentul de față, în campionatul intern, echipa românului se află pe locul al 4-lea, cu 53 de puncte acumulate după 35 de meciuri jucate. Următorul duel din campionatul intern, pentru cei de la Jeonbuk, va fi pe data de 12 noiembrie, împotriva celor de la Incheon.

Dan Petrescu s-a calificat cu emoţii în play-off, în Coreea de Sud

Jeonbuk se afla în afara poziţiilor de play-off, înainte cu o etapă de final. În ultima rundă, trupa lui Dan Petrescu s-a impus cu 2-0 în deplasarea de pe terenul lui Seoul, echipă care a rămas pe locul şapte.

Partida era una de totul sau nimic pentru Dan Petrescu, având în vedere că Seoul era o rivală directă pentru locurile de play-off, şi avea şi un punct avans.

Reclamă 4 / 0/3

Seoul a avut şansa de a deschide scorul pe finalul primei reprize, însă reuşita lui Na Sang Ho a fost anulată.

Ulterior, în minutul 60, Han Kyo-Won a deschis scorul pentru trupa lui Dan Petrescu. Gustavo a majorat diferenţa în minutul 75, şi astfel Jeonbuk s-a impus cu 2-0, în ultima etapă a sezonului regulat.

Jeonbuk s-a calificat astfel de pe patru în play-off, cu 49 de puncte, obţinute după 33 de runde. Şansele la titlu sunt nule însă, având în vedere că punctele nu se înjumătăţesc în Coreea de Sud, iar distanţa faţă de primul loc este de 18 puncte. De asemenea, play-off-ul sud-corean se desfăşoară doar cinci meciuri.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 LIVE VIDEOSamara şi Dragoman joacă acum cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024, competiţie ce este live în AntenaPLAY 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible Vezi toate știrile
Citește și