Închide meniul

Dan Petrescu nu se dezminte înainte de Jablonec – CFR Cluj: „E clar, avantajul e la ei! Mai rar găsești acum în fotbal aşa ceva”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 septembrie 2021, 21:55

Dan Petrescu nu se dezminte înainte de Jablonec – CFR Cluj: „E clar, avantajul e la ei! Mai rar găsești acum în fotbal aşa ceva

Dan Petrescu a spus că Lionel Messi nu merita să câştige Balonul de Aur

Hepta

Dan Petrescu s-a mirat şi de faptul că Jablonec are acelaşi antrenor de 3 ani şi jumătate. Petr Rada a venit la Jablonec la începutul anului 2018. Petrescu anunţă că s-ar mulţumi şi cu un rezultat de egalitate, având în vedere problemele de lot pe care le are.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am văzut aproape toate meciurile din acest sezon ale celor de la Jablonec. N-am avut timp să le văd chiar pe toate, au fost foarte puține zile. Știu că au o echipă foarte bine organizată, un antrenor cu experiență, din 2018 la echipă. Mai rar găsești acum în fotbal să ai un antrenor 3 ani jumate.

Au jucători de echipă națională a Cehiei, sunt cinci jucători care au evoluat. Au un jucător în naționala Slovaciei, au jucători buni pe toate posturile. N-am descoperit prea multe puncte slabe. Locul 3 în Cehia e un rezultat mare, cred că campionatul Cehiei e mult peste cel din România. Și echipa națională a Cehiei e mult peste naționala României. Chiar dacă joacă campioana României cu locul 3 din Cehia, cred că avantajul e mai mult la ei. La ultimul meci, ei au câștigat, sunt cu moralul bun, iar noi am pierdut și sunt multe probleme de lot.

Dan Petrescu: „Dacă ar fi un egal, nu ne-am supăra!”

Jucăm în deplasare și important e să scoatem un rezultat pozitiv. E clar că ne dorim să câștigăm, dar dacă ar fi un egal nu ne-am supăra. Nu vom intra pe teren să ne gândim la egal. Eu sunt convins 100% că jucătorii vor da totul. Asta nu e tot timpul de ajuns.

Depinde în ce fel se simt ei fizic, iar la problemele care au fost la echipă și sunt în continuare, nu știu cine va rezista 90 de minute la intensitatea pe care o au cei de la Jablonec. Au fost multe meciuri până acum pentru echipă și se simte acest lucru. D-aia și lotul mereu suferă accidentări. Din punctul acesta de vedere, Jablonec n-are nicio problemă, niciun accidentat. E clar, avantajul e la ei„, a spus Dan Petrescu.

Reclamă

CFR Cluj în Conference League | Programul Grupei D

Etapa 1 – 16 septembrie

Ora 22.00 Jablonec – CFR Cluj şi Randers – AZ Alkmaar;

Etapa a 2-a – 30 septembrie

Reclamă 4 / 0/3

Ora 19.45 AZ Alkmaar – Jablonec şi CFR Cluj – Randers;

Etapa a 3-a – 21 octombrie

Ora 22.00 Jablonec – Randers şi CFR Cluj – AZ Alkmaar;

Etapa a 4-a – 4 noiembrie

Ora 19.45 Randers – Jablonec şi AZ Alkmaar – CFR Cluj;

Etapa a 5-a – 25 noiembrie

Ora 22.00 Jablonec – AZ Alkmaar şi Randers – CFR Cluj;

Reclamă

Etapa a 6-a – 9 decembrie

Ora 19.45 CFR Cluj – Jablonec şi AZ Alkmaar – Randers.

CFR Cluj a ajuns în grupele Conference League după ce a fost eliminată de Young Boys Berna, în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor şi de Steaua Roşie Belgrad, în play-off-ul Europa League.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și