Închide meniul

Dan Petrescu, o nouă înfrângere în Coreea de Sud! Seria negativă a lui Jeonbuk continuă şi postul românului e în pericol

Alex Masgras Publicat: 3 aprilie 2024, 16:00

Reclamă
Dan Petrescu, o nouă înfrângere în Coreea de Sud! Seria negativă a lui Jeonbuk continuă şi postul românului e în pericol

Dan Petrescu, o nouă înfrângere în Coreea de Sud! Seria negativă a lui Jeonbuk continuă şi postul românului e în pericol

Dan Petrescu, în timpul unui meci / Hepta

Dan Petrescu a suferit o nouă înfrângere în Coreea de Sud. Jeonbuk a pierdut duelul de pe terenul celor de la Jeju, formaţie care s-a impus cu 2-0 în etapa a cincea a campionatului sud-coreean.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Situaţia echipei lui Dan Petrescu este extrem de complicată, mai ales că presa din Coreea de Sud anunţase că postul său este în pericol dinaintea meciului cu Jeju.

Dan Petrescu, o nouă înfrângere în Coreea de Sud! Seria negativă a lui Jeonbuk continuă şi postul românulu e în pericol

Jeju a deschis scorul în minutul 29, prin Yeo Hong-Gyu. În minutul 78, Kim Jin-Su de la Jeonbuk a fost eliminat, iar echipa lui Dan Petrescu a primit lovitura de graţie în minutul 90+8, atunci când Jin Seong-Uk a dus scorul la 2-0.

După această înfrângere, Jeonbuk rămâne pe ultimul loc în Coreea de Sud, cu doar trei puncte. De altfel, Jeonbuk este şi singura echipă din Coreea de Sud fără victorie în primele 5 etape ale sezonului.

Înfrângerea cu Jeju vine într-un moment nepotrivit pentru anrtenorul român, care riscă să fie demis. Încă dinaintea partidei, presa din Coreea de Sud anunţa că postul său este în pericol.

Reclamă

„Meciul poate fi o ghilotină care să decidă soarta antrenorului Petrescu. Jeonbuk, într-o criză mai rea decât un coşmar, Petrescu tremură!”, a scris publicaţia sud-coreeană Oh My News.

Fanii sunt revoltaţi după ce Jeonbuk a ajuns lanterna clasamentului în Coreea de Sud. Mai mulţi suporteri i-au cerut demisia lui Petrescu. „Ne-am săturat de scuzele lui, de ce a mai fost angajat?”, au postat suporterii lui Jeonbuk pe Facebook.

S-a vorbit că Bergodi ar putea fi înlocuit cu Dan Petrescu!

În ultime vreme s-a lansat ipoteza că Bergodi ar putea fi înlocuit cu Dan Petrescu. Fanii giuleşteni sunt extrem de nemulţumiţi după ce Rapidul a pierdut cu Universitatea Craiova după ce a condus cu 1-0.

Reclamă 4 / 0/3

Giuleştenii au fost învinşi, deşi aveau un om în plus pe teren. Dan Şucu a asigurat însă că Bergodi are postul asigurat până la finalul sezonului.

„Nu am discutat cu niciun alt tehnician, orice alte nume care apar, inclusiv numele lui Dan Petrescu sunt speculaţii, lucruri care nu au niciun fel de legătură cu realitatea. Nu vrem niciun antrenor, nu am luat legătura cu niciun alt tehnician, cu atât mai puţin cu Dan Petrescu.

Doar dacă ratăm cupele europene, atunci Cristiano Bergodi poate să îşi facă probleme privind viitorul său la Rapid. În acest moment, luptăm pentru cupele europene, suntem în grafic şi suntem convinşi că împreună cu Cristiano Bergodi vom merge în cupele europene şi ne vom atinge obiectivele”, a declarat Dan Şucu, conform fanatik.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și