Închide meniul

Dan Petrescu, o nouă victorie în Coreea de Sud. Nana Boateng a fost titular în Jeonbuk – Suwon 1-0

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 iulie 2023, 16:35

Reclamă
Dan Petrescu, o nouă victorie în Coreea de Sud. Nana Boateng a fost titular în Jeonbuk – Suwon 1-0

Victorie uriaşă pentru echipa lui Dan Petrescu, în derby-ul pentru locul 3 cu Gwanju. Jeonbuk a învins cu 2-0

Dan Petrescu, după meciul celor de la Jeonbuk / Facebook

Dan Petrescu a obţinut o nouă victorie în Coreea de Sud. Echipa pregătită de „Bursuc” a ajuns la a şasea victorie la rând pe teren propriu, în competiţia internă. Abia transferat de la CFR Cluj, Nana Boateng a fost titular în meciul Jeonbuk – Suwon, scor 1-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Într-un meci din etapa a 23-a a campionatului din Coreea de Sud, Jeonbuk a obţinut o victorie pe placul lui Dan Petrescu. Gazdele nu au făcut nicio eroare în defensivă, iar golul lui Gustavo, din minutul 13, a făcut diferenţa.

Dan Petrescu, o nouă victorie în Coreea de Sud. Nana Boateng, titular în Jeonbuk – Suwon 1-0

Cumpărat cu două milioane de euro din Gruia, mijlocaşul de 29 de ani a jucat 62 de minute. A fost schimbat cu Song Min-Kyu.

Jeonbuk ocupă locul 4 în clasament, cu 37 de puncte, în timp ce Suwon este pe 10, cu 20 de puncte. Lider este Ulsan, care are un avans uriaş. Are 53 de puncte după 23 de etape.

Reclamă

Înainte să debuteze la Jeonbuk, Nana Boateng le-a dezvăluit asiaticilor cum l-a convins pe Dan Petrescu să îl ia după el în Coreea de Sud.

Este o mare onoare să fiu aici, la acest club. Până acum a fost o experienţă grozavă pentru mine şi îmi place mult.

E pentru prima dată când ajung în Asia, îmi place să experimentez noi provocări. Poate aici va fi o şansă importantă de a arăta cât de bun sunt şi cum pot ajuta echipa.

Reclamă 4 / 0/3

Am făcut deja două antremanete la echipă şi văd că jucătorii sunt foarte concentraţi. Lui Mister îi plac fotbaliştii care îşi doresc să înveţe. Acestora le va fi uşor să se înţeleagă bine cu el şi văd un mare potenţial.

Va dura câteva zile pentru mine să mă adaptez, să mă obişnuiesc cu vremea şi să învăţ numele coechipierilor mei. Cred că, pentru moment, totul decurge bine. Jucătorii mă ajută. Cu siguranţă Dan Petrescu a văzut ceva diferit la mine, de aceea m-a şi adus de la fostul club. Mie îmi place să muncesc din greu, sunt un jucător de echipă. Este uşor să mă adaptez la noua echipă şi sunt norocos că am fost transferat de Dan Petrescu.

Sunt bun la recuperarea mingilor şi la a pasa balonul rapid spre atacanţi. Sunt puternic, pot sări, pot câştiga duelurile aeriene. Pot şi şuta, astea sunt câteva dintre calităţile pe care le am„, a declarat Nana Boateng pentru pagina de Youtube a clubului.

CFR Cluj i-a găsit înlocuitor lui Boateng

CFR Cluj este aproape de o lovitură pe piaţa transferurilor. Clujenii au pus ochii pe Isaac Cofie, jucător cu peste o sută de meciuri în Serie A. Mijlocaşul ar putea reprezenta înlocuitorul lui Nana Boateng, cel cumpărat cu două milioane de euro de trupa lui Dan Petrescu din Coreea de Sud.

Isaac Cofie a rămas liber de contract în această vară, după despărţirea de Sivasspor, formaţie din Turcia. Contul de Twitter Romanian Football notează faptul că mijlocaşul se află în vizorul celor de la CFR Cluj.

Isaac Cofie este un mijlocaş ganez de 31 de ani, care a bifat în total 119 prezenţe în Serie A. De-a lungul carierei, acesta a evoluat pentru formaţii precum Genoa, Torino, Sassuolo sau Chievo. În ultimele patru sezoane, Cofie a jucat pentru Sivasspor, contractul expirându-i în această vară.

Recent, Neluţu Varga declara că doi jucători sunt aproape să semneze cu CFR Cluj, înainte de startul sezonului. Dintre aceştia, patronul clujenilor nu l-a menţionat pe Cofie, însă a dezvăluit că este vorba despre un jucător care are prezenţe şi în naţionala Ghanei.

Reclamă

Din ce mi-au spus colegii de la club, suntem foarte aproape să transferăm un atacant, pe Luka Juricic, de la Pyunik, și un mijlocaș, un număr 6 din naționala Ghanei. Deocamdată nu vă pot spune numele lui”, a declarat Neluţu Varga, pentru digisport.ro.

În această vară, CFR Cluj a transferat şase jucători. Vasile Mogoş, Philip Otele, Cătălin Căbuz, Arlind Ajeti, Matija Boben şi Durel Avounou au semnat cu trupa din Gruia.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și