Închide meniul
VIDEO

Dan Petrescu şi-a pus mâinile în cap în Coreea de Sud! Jeonbuk a remizat cu ultima clasată

Alex Masgras Publicat: 12 august 2023, 20:54

Reclamă
Dan Petrescu şi-a pus mâinile în cap în Coreea de Sud! Jeonbuk a remizat cu ultima clasată

Dan Petrescu şi-a pus mâinile în cap în Coreea de Sud

Dan Petrescu şi-a pus mâinile în cap în Coreea de Sud / Captură Youtube K League

Dan Petrescu şi-a pus mâinile în cap în Coreea de Sud! Jeonbuk, echipa pe care o pregăteşte din această vară, a remizat în partida de pe teren propriu cu Suwon Bluewings, ultima clasată din Coreea de Sud. Partida din etapa cu numărul 26 s-aîncheiat 1-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Dan Petrescu a fost condusă la pauză, dar a egalat în repriza secundă. Cu toate acestea, Jeonbuk nu a reuşit să găsească şi golul victoriei.

Dan Petrescu şi-a pus mâinile în cap în Coreea de Sud! Jeonbuk a remizat cu ultima clasată

Jeonbuk nu a avut un meci uşor pe teren propriu cu Suwon Bluewings, ultima clasată din Coreea de Sud. Echipa lui Dan Petrescu a încheiat la egalitate partida din etapa cu numărul 26 a campionatului, scor 1-1.

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 31 prin Hogand, egalitatea fiind restabilită în minutul 66, de Han Kyo-Won.

În prelungirile partidei, Jeonbuk a rămas în 10 oameni, după ce Hong Jeong-Ho a văzut două cartonaşe galbene într-un interval de două minute.

Reclamă

Echipa lui Dan Petrescu a avut şi ghinion în meciul de sâmbătă. Jeonbuk a lovit de două ori bara. Prima oară, în minutul 44, prin Seung-Ho Paik, în timp ce a doua bară a fost lovită de Tae-Wook Jeong.

După prima bară, Dan Petrescu şi-a pus mâinile în cap, după care a căzut în genunchi. Jeonbuk se află pe locul 3 în Coreea de Sud, cu 41 de puncte, la patru puncte în spatele celor de la Pohang, echipa de pe locul 2, care are un meci mai puţin disputat. Liderul Ulsan are 57 de puncte după 26 de etape. Următorul meci al echipei lui Dan Petrescu va avea loc chiar pe terenul liderului.

Dan Petrescu a răbufnit după ce nu a primit penalty în amicalul cu PSG. „Bursucul” l-a lăudat totuși pe Neymar

Partida a avut loc cu ocazia unui tur al Asiei pe care cei de la PSG l-au organizat. Parizienii s-au impus în fața formației pregătite de Dan Petrescu cu scorul de 3-0, grație reușitelor lui Neymar (min 40 și 83) și lui Asensio (min 88).

Reclamă 4 / 0/3

La finalul partidei, Dan Petrescu a vorbit despre prestația echipei sale, dar și despre arbitraj. „Bursucul” este de părere că echipa sa nu a primit o lovitură de la 11 metri, iar de la acea fază a pornit contra atacul celor de la PSG, care au reușit să marcheze golul al 2-lea, prin Neymar, după ce brazilianul a scăpat 1 la 1 cu portarul lui Jeonbuk.

„Am jucat bine în prima repriză. Am avut ocazii, dar Neymar a făcut diferența. Trebuia să primim o lovitură de la 11 metri. Decizia nu a fost una corectă. A doua repriză a fost la fel de bună, dar același Neymar a făcut din nou diferența, cu golul al 2-lea, care a plecat de la o fază în care trebuia să primim penalty.

A fost un joc de la care am învățat foarte multe. PSG este o echipă specială. Ar trebui să fi fost o experiență bună pentru jucătorii mei. Totuși, sunt puțin îngrijorat, suntem în plin campionat. Pe cealaltă parte, PSG nu are meciuri importante în momentul de față.

Luis Enrique (n.r. antrenorul celor de la PSG) încearcă să impună o tactică similară cu ceea ce utiliza în perioada în care se afla pe banca Barcelonei. Ar trebui să se lupte pentru câștigarea Ligii Campionilor.

Ar fi fost bine dacă ajungeam la pauză cu scorul de 0-0. Totuși, am avut ocazii. Din nou, este păcat că nu am primit lovitura de la 11 metri. Chiar dacă este un amical, arbitrul ar fi trebuit să vadă faza”, a spus Dan Petrescu, la finalul partidei cu PSG, potrivit besteleven.com.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” Vezi toate știrile
Citește și