Închide meniul

Dan Petrescu, victorie în Coreea de Sud! Jeonbuk e pe 5

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 24 septembrie 2023, 10:52

Dan Petrescu, victorie în Coreea de Sud! Jeonbuk e pe 5

Dan Petrescu, victorie în Coreea de Sud! Jeonbuk e pe 5

Dan Petrescu, în timpul unui meci / Profimedia Images

Dan Petrescu a obţinut încă o victorie în Coreea de Sud! Românul a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0, Gwangju, într-un meci din etapa a 31-a a campionatului din Coreea de Sud.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Unicul gol al meciului a fost marcat de Hyun-Beom, în minutul 73.

Dan Petrescu, victorie în Coreea de Sud! Jeonbuk e pe 5

în clasament, Jeonbuk este pe locul 5, cu 46 de puncte, iar Gwangju este pe 3, cu 48 de puncte.

Dan Petrescu a răbufnit, după victoria din Liga Campionilor Asiei

Dan Petrescu a răbufnit, după ce a debutat cu dreptul în Liga Campionilor Asiei. În ciuda faptului că Jeonbuk a învins-o pe Kitchee, după cinci meciuri fără victorie, „Bursucul” s-a plâns de problemele de lot cu care se confruntă.

Dan Petrescu a obţinut un succes cu Jeonbuk, în primul meci din grupele Ligii Campionilor Asiei. Trupa tehnicianului român a pus capăt astfel unei serii de cinci meciuri fără victorie.

Reclamă

„Liga Campionilor Asiei este o competiție grea. Am condus jocul și am marcat primul gol. Am primit un gol egalizator, dar am marcat rapid și am trecut la conducere. A fost un meci care m-a eliberat de povara pe care o simțeam. A fost un rezultat bun având în vedere moralul echipei. Sper să văd aceeași atitudine și în meciul următor.

Am spus deja asta de mai multe ori. Pierderea a cinci jucători titulari nu reprezintă ceva ușor în lumea fotbalului. Și unor echipe ca Manchester City și Barcelona le-ar fi greu să acopere absența a cinci titulari. E dificil să găsești o soluție într-un calendar atât de încărcat.

Încercăm să depășim asta, dar nu este o sarcină ușoară. Programul meciurilor continuă. Când am preluat prima dată funcția, îl avem pe Cho Gue-sung. În zilele noastre, este dificil să aduci un jucător ca Cho Gue-sung”, a declarat Dan Petrescu, în presa din Coreea de Sud.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” Vezi toate știrile
Citește și