Închide meniul

Dani Alves trimite „săgeţi” către Kylian Mbappe: „Nu a înţeles că Neymar şi Lionel Messi sunt mai fenomenali decât el!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 25 noiembrie 2022, 19:02

Dani Alves trimite „săgeţi către Kylian Mbappe: „Nu a înţeles că Neymar şi Lionel Messi sunt mai fenomenali decât el!

Kylian Mbappe, luat la ţintă de Dani Alves

Kylian Mbappe, în timpul unui meci pentru PSG/ Profimedia

Dani Alves a trimis „săgeţi” către Kylian Mbappe, într-un interviu publicat recent în presa internaţională. Veteranul brazilian a declarat că atacantul lui PSG este în „umbra” starurilor Lionel Messi şi Neymar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe şi Dani Alves au împrţit vestiarul lui PSG timp de trei sezoane, între 2016 şi 2019. Ambii se află în prezent în Qatar, luptându-se alături de naţionalele lor pentru câştigarea Campionatului Mondial.

Dani Alves, „săgeţi” către Kylian Mbappe

Dani Alves l-a lăudat pe Kylian Mbappe, însă în acelaşi timp l-a menţinut cu picioarele pe pământ pe starul francez. Fundaşul brazilian a declarat că ceilalţi doi coechipieri ai lui Mbappe, din atacul lui PSG, anume Lionel Messi şi Neymar, sunt „mai fenomenali” decât el.

Mai mult decât atât, Dani Alves s-a declarat impresionat de abilităţile lui Messi şi Neymar, aceştia fiind doi jucători unici, care pot schimba soarta unui meci.

„Mbappe? Un fenomen care încă nu a înțeles că cei care joacă în atac alături de el sunt mai fenomenali decât el. Dacă Mbappe îi v pasa balonul lui Neymar şi Lionel Messi, ei ar înscrie 150 de goluri.

Reclamă

Neymar şi Messi sunt unici: vin şi fac lucruri pe care nimeni altcineva nu le poate face. Un jucător bun trebuie să ştie şi să înţeleagă cu cine joacă, coechipierii îţi îmbunătăţesc calităţile.

Trebuie să fii inteligent pentru a dobândi un avantaj din potenţialul lui Neymar şi al lui Lionel Messi, sunt două genii. Când jucam cu Leo, îi pasam balonul, la fel şi când joc cu Neymar”, a declarat Dani Alves, citat de marca.com.

„Ţi-ai paria casa că Kylian Mbappe va rămâne la PSG?”. Reacţie savuroasă a lui Christophe Galtier

„Kylian Mbappe va rămâne la PSG?” este întrebarea pe care o primeşte, fără întrerupere, Christophe Galtier. Totul după ce au apărut zvonuri că cel mai scump jucător din lume ar regreta că şi-a prelungit contractul şi şi-ar dori să plece din Franţa. Antrenorul liderului din Ligue 1 a fost pus din nou în dificultate într-un interviu oferit pentru Marca.

Reclamă 4 / 0/3

Galtier a avut o reacţie savuroasă în momentul în care jurnalistul spaniol i-a adresat întrebarea într-un mod inedit. Tehnicianul lui PSG a fost pus pe glume.

„Îţi propun un joc. Ţi-ai paria casa că Kylian Mbappe va rămâne la PSG şi în sezonul următor?„, a fost întrebarea pe care i-a pus-o Pedro Morata.

„Care dintre ele (n.r. a început să zâmbească)? Îţi pun o altă întrebare: ‘Dacă este fericit, de ce nu ar trebui Kylian să fie aici şi sezonul viitor?

(Simţi că este Kylian fericit la PSG?) Da, cu sigranţă. Garantez asta! El nu a rămas aici pentru bani pentru că un jucător de clasă îi va câştiga indiferent că joacă în Spania, Anglia sau Franţa. Nu e vorba despre bani! Eu cred că Kylian pur şi simplu iubeşte PSG„, a declarat Galtier pentru marca.com.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și