Închide meniul

„Ţi-ai paria casa că Kylian Mbappe va rămâne la PSG?”. Reacţie savuroasă a lui Christophe Galtier

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 noiembrie 2022, 9:03

„Ţi-ai paria casa că Kylian Mbappe va rămâne la PSG?. Reacţie savuroasă a lui Christophe Galtier

Christophe Galtier a fost întrebat dacă Kylian Mbappe rămâne la PSG şi sezonul viitor

Christophe Galtier şi Kylian Mbappe, în timpul unui meci / Profimediaimages

„Kylian Mbappe va rămâne la PSG?” este întrebarea pe care o primeşte, fără întrerupere, Christophe Galtier. Totul după ce au apărut zvonuri că cel mai scump jucător din lume ar regreta că şi-a prelungit contractul şi şi-ar dori să plece din Franţa. Antrenorul liderului din Ligue 1 a fost pus din nou în dificultate într-un interviu oferit pentru Marca.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Galtier a avut o reacţie savuroasă în momentul în care jurnalistul spaniol i-a adresat întrebarea într-un mod inedit. Tehnicianul lui PSG a fost pus pe glume.

„Ţi-ai paria casa că Kylian Mbappe va rămâne la PSG?”. Ce a răspuns Christophe Galtier

Îţi propun un joc. Ţi-ai paria casa că Kylian Mbappe va rămâne la PSG şi în sezonul următor?„, a fost întrebarea pe care i-a pus-o Pedro Morata.

Reclamă

Care dintre ele (n.r. a început să zâmbească)? Îţi pun o altă întrebare: ‘Dacă este fericit, de ce nu ar trebui Kylian să fie aici şi sezonul viitor?

(Simţi că este Kylian fericit la PSG?) Da, cu sigranţă. Garantez asta! El nu a rămas aici pentru bani pentru că un jucător de clasă îi va câştiga indiferent că joacă în Spania, Anglia sau Franţa. Nu e vorba despre bani! Eu cred că Kylian pur şi simplu iubeşte PSG„, a declarat Galtier pentru marca.com.

Reclamă

Mbappe este golgheterul la zi din Ligue 1. A înscris 12 goluri în 14 meciuri. Kylian a avut un start perfect şi la Campionatul Mondial din Qatar. A reuşit un gol şi o pasă decisivă în meciul Franţa – Australia, scor 4-1, din grupa D.

Starul de 23 de ani a avut o ocazie uriașă, însă a trimis mult peste transversală. Franța a declanșat un contraatac fulgerător în finalul primei reprize. Antoine Griezmann a fost lansat excelent în flancul drept de Dayot Upamecano, iar starul de la Atletico Madrid a centrat în careu. Acolo aștepta Kylian Mbappe, complet demarcat.

Super-atacantul campioanei mondiale a reluat spectaculos din voleu, dar a trimis mult peste poartă. Lui Mbappe nu i-a venit să creadă ce ocazie a irosit și a început sâ râdă ironic.

Reclamă 4 / 0/3

Kylian Mbappe are cel mai mare salariu din istoria sportului

Kylian Mbappe are cel mai mare salariu din istoria sportului. PSG a ”spart banca” pentru a plăti sumele uluitoare, care depăşesc jumătate de miliard de euro.

Mbappe ar avea un contract de 630 de milioane de euro pe trei sezoane la PSG, cel mai mare din istoria sportului, anunţă Le Parisien. Francezul ar putea primi până la 630 de milioane de euro brut (n.r. în jur de 280 de milioane de euro net) pe parcursul celor trei ani, până în 2025.

Conform sursei citate, el ar avea un salariu de 72 de milioane de euro brut pe an, dar şi un bonus de semnare de 180 de milioane de euro, precum şi un aşa-zis bonus de „fidelitate”.

În fiecare an, în septembrie, Kylian Mbappe primeşte o sumă în evoluţie: 70 de milioane de euro în urmă cu câteva săptămâni, 80 de milioane în septembrie 2023 şi 90 de milioane după vara lui 2024, dacă ar rămâne la formaţia din capitala franceză.

630 de milioane de euro ar fi suma maximă plătită de PSG jucătorului, dacă ar rămâne trei sezoane. Dacă fostul jucător de la AS Monaco rămâne doar doi ani, va primi 480 de milioane. Potrivit sursei citate, aceste sume uluitoare nu sunt plătite doar de PSG, ci şi de diverşii sponsori ai jucătorului.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:36 Stere Halep, înainte de meciul fiicei sale cu Paula Badosa: „Am foarte multe emoţii”! Ce a spus despre adversara Simonei 10:00 Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024! 9:36 Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv! Nimeni nu a cerut proba B! Ce riscă fotbalistul 9:03 FotoSuferinţă fără margini pentru Aryna Sabalenka! Tenismena şi-a pierdut tatăl şi iubitul la aceaşi vârstă, în condiţii similare! 8:52 Pilotul de Formula 1 care investeşte într-un club de fotbal! Pierre Gasly şi-a ales echipa 8:23 Mesajul trimis din arest de liderul galeriei Rapidului, după meciul cu Farul. „Bocciu”, apel la adresa ultraşilor 8:15 Conducerea lui Dinamo i-a făcut praf pe jucători după ce au fost umiliţi de Hermannstadt: „Nu arătăm nici ca o echipă de Liga 2” 7:41 Darren Cahill, alături de Simona Halep, la Miami! Ajutor la antrenamente pentru româncă înainte de revenirea în circuit 3:32 Dramă pentru Aryna Sabalenka! Iubitul ei a murit la doar 42 de ani. Cei doi se aflau la Miami 2:19 Ora de start a meciului Simona Halep – Paula Badosa, din turul 1 de la Miami. Simo revine marţi pe teren după suspendare Vezi toate știrile
Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Formula 1
Pe același subiect
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:38
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League. Mbappe și vedetele lui Xavi, gata de spectacol
Cum a ajuns Kylian Mbappe în mijlocul unui scandal între Real Madrid și naționala Franței
Fotbal extern • 15 mart., 11:58
Cum a ajuns Kylian Mbappe în mijlocul unui scandal între Real Madrid și naționala Franței. Visul superstarului, aproape spulberat
PSG - Nice 3-1
AntenaPLAY • 13 mart., 23:50
PSG a eliminat-o pe Nice şi s-a calificat în semifinalele Cupei Franţei, live în AntenaPLAY! Tabloul complet
Ladislau Boloni, exasperat de înfrângerile cu 0-1
Liga 1 • 13 mart., 23:15
Ladislau Boloni, aşteptat la o echipă din playoff: „Vorbesc cu el din două în două săptămâni! Ar fi o lovitură mare”
Gafă imensă comisă de portarul lui Nice, în duelul cu PSG
Fotbal extern • 13 mart., 23:04
Gafă imensă comisă de portarul lui Nice, în duelul cu PSG! Fază incredibilă în Cupa Franţei, live în AntenaPLAY