Închide meniul

Daniel Pancu a dezvăluit ce l-a surprins în transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham: „Întrebați-l, sunt curios ce vă răspunde!”

Alex Ioniță Publicat: 10 ianuarie 2024, 23:54

Reclamă
Daniel Pancu a dezvăluit ce l-a surprins în transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham: „Întrebați-l, sunt curios ce vă răspunde!

Daniel Pancu a dezvăluit ce l-a surprins în transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham.

Daniel Pancu / Profimedia

Daniel Pancu a dezvăluit ce l-a surprins în transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham. Selecționerul echipei naționale U21 a vorbit despre jucătorul momentului, care a fost achiziționat de gruparea londoneză, de la Genoa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tottenham a plătit suma de 25 de milioane de euro pentru serviciile lui Radu Drăgușin. De asemenea, genovezii ar mai putea încasa alte 5 milioane de euro, care au fost incluse în afacere sub forma unor bonusuri de performanță.

Daniel Pancu a dezvăluit ce l-a surprins în transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham

Daniel Pancu este de părere că transferul lui Radu Drăgușin îi va inspira pe tinerii jucători români. Totodată, selecționerul naționalei U21 a vorbit și despre ce urmează pentru fundașul de la naționala „mare”.

„E fantasic pentru fotbalul românesc! E fantastic că tinerii din ziua de azi vor avea un exemplu. «Uite, bă, se poate, ia să vedem ce a făcut băiatul ăsta!». Ce a făcut? A muncit pe brânci, a fost serios, și-a dorit foarte mult, strong, a intrat în sala de forță…

Va fi un exemplu pentru ei, că de mult timp n-au mai avut un exemplu. Ducem lipsă.

Reclamă

(n.r. Se va impune Radu Drăgușin la Tottenham?) Iarăși e de urmărit… Se schimbă mult datele problemei, pentru că la Genoa, de multe ori, cu apărarea aceasta joasă, cu portarul în spatele tău, cu dublaj tot timpul, aglomerație…

Anglia, știți foarte bine, e un campionat deschis, în care se joacă foarte mult unu contra unu, cu adversari mult mai buni decât în Italia. Fizic, cu siguranță e pregătit. Fizic și mental e pregătit. Mai departe, vedem cum se obișnuiește cu stilul ăsta, pentru că e prima echipă mare la care joacă.”, a spus Daniel Pancu, potrivit gsp.ro.

Daniel Pancu: „Mi-e greu să mă pun în pielea lui”

De asemenea, fostul atacant al celor de la Rapid este de părere că Premier League este un campionat mai dificil decât Bundesliga, dar nu l-a criticat pe Radu Drăgușin pentru faptul că a refuzat-o pe Bayern Munchen. Totuși, acesta s-a declarat surprins de situația în care s-a aflat fundașul român.

Reclamă 4 / 0/3

„Chiar nu știu cum a gândit-o, întrebați-l pe el. Mi-e greu să mă pun în pielea lui și să spun ce a contat. Dacă mă întrebi pe mine, mi se pare 100% mai greu campionatul Angliei decât cel al Germaniei. Iar Bayern e un «monstru» al Europei, un «balaur». Întrebați-l, chiar sunt curios ce o să vă răspundă!

Am spus, fizic și mental e top-top-top! Vine dintr-unul dintre primele cinci campionate și acum a trecut la primul. Pentru mine, Premier League e primul.

Am văzut și eu jocurile lui Tottenham… De fapt, majoritatea echipelor din Anglia pornesc construcția aceea din careu. Practic, joacă de multe ori un 4 contra 3 în careu. Peste lucrurile astea n-a dat la Genoa, cu siguranță. Și sunt curios să-l văd cum se comportă”, a mai spus Daniel Pancu.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și