Închide meniul

Daniele De Rossi, în spital după ce s-a infectat cu COVID-19! Care este starea fostului campion mondial

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 10 aprilie 2021, 12:40 / Actualizat: 7 iulie 2022, 17:18

Daniele De Rossi, în spital după ce s-a infectat cu COVID-19! Care este starea fostului campion mondial

profimediaimages

Daniele De Rossi, în spital

Daniele De Rossi, asistentul lui Mancini de la naționala Italiei, a fost testat pozitiv la 31 martie, în seara meciului Squadrei Azzurra cu Lituania, din calificările la CM 2022. E a primit tratament acasă, dar medicii l-au sfătuit joi să meargă la spital. Potrivit presei italiene, starea lui De Rossi este bună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniele De Rossi, în spital din cauza COVID-19

A fost un adevărat focar de infecție la naționala Italiei. Leonardo Bonucci, Matteo Pessina, Marco Verratti, Alessandro Florenzi, Salvatore Sirigu, Vincenzo Grifo și Alessio Crago au fost testați toți pozitiv cu COVID-19.

Pe lângă De Rossi, alți trei membri din staff-ul Italiei au mai fost infectați în timpul meciurilor din calificările la CM 2022.

Cine este Daniele De Rossi?

Daniele De Rossi a reprezentat tricoul lui AS Roma timp de 18 sezoane. A strâns 616 apariții pentru gruparea capitolină, devenind jucătorul cu al doilea cel mai mare număr de prezențe din istoria clubului. De Rossi este depășit doar de legendarul Francesco Totti.

Cu naționala Italiei, De Rossi a cucerit Campionatul Mondial în 2006. Este al patrulea cel mai selecționat jucător din istoria Squadrei Azzurra, cu 117 meciuri.

Reclamă

De Rossi s-a retras din fotbal în ianuarie 2020, după o scurtă experiență la Boca Juniors.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 LIVE VIDEOAu început calificările Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și