Închide meniul

Darwin Nunez, declaraţie surprinzătoare despre Jurgen Klopp. Ce a dezvăluit starul lui Liverpool, după victoria cu Rangers: „Nu înţeleg nimic din ce spune”

Viviana Moraru Publicat: 5 octombrie 2022, 19:54

Reclamă
Darwin Nunez, declaraţie surprinzătoare despre Jurgen Klopp. Ce a dezvăluit starul lui Liverpool, după victoria cu Rangers: „Nu înţeleg nimic din ce spune

Darwin Nunez, declaraţie surprinzătoare despre Jurgen Klopp, după Liverpool - Rangers

Jurgen Klopp şi Darwin Nunez/ Profimedia

Darwin Nunez a oferit o declaraţie surprinzătore despre Jurgen Klopp, după victoria lui Liverpool cu Rangers din Liga Campionilor. Starul uruguayan a declarat că are probleme de comunicare cu managerul „cormoranilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Darwin Nunez traversează o perioadă modestă la Liverpool. Atacantul a marcat un singur gol pentru trupa de pe Anfield în acest sezon, chiar în prima rundă de Premier League.

Darwin Nunez, declaraţie suprinzătoare despre Jurgen Klopp, după Liverpool – Rangers

Darwin Nunez a declarat, cu zâmbetul pe buze, că nu înţelege indicaţiile transmise de Jurgen Klopp, din cauza accentului pe care îl are germanul.

Totodată, uruguayanul a continuat, mărturisind unele detalii transmise de managerul „cormoranilor” în timpul antrenamentelor.

„Sincer, adevărul este că nu înțeleg nimic din ce spune atunci când ține discursuri. Bineînțeles, îmi întreb colegii să văd ce a spus, dar cred că este foarte limpede în legătură cu stilul de joc.

Reclamă

Ne cere să facem lucruri simple, să nu ne fie frică să jucăm, să avem încredere și să punem presiune atunci când pierdem mingea. Asta ne cere întotdeauna, este foarte clar„, a declarat Darwin Nunez, citat de Mirror.

Darwin Nunez a fost transferat în vara trecută de Liverpool. Atacantul a fost adus de la Benfica, în schimbul sumei colosale de 75 de milioane de euro, care se poate ridica la 100, în funcţie de anumite bonusuri stipulate în contract.

Trent Alexander-Arnold, gol superb în Liverpool – Rangers

Trent Alexander-Arnold a înscris un gol superb în Liverpool – Rangers, meci din etapa a 3-a a grupei A din UEFA Champions League. Fundaşul de 23 de ani a ridicat în picioare fanii de pe Anfield.

Reclamă 4 / 0/3

Alexander-Arnold şi-a asumat răspunderea executării unei lovituri libere, de la peste 20 de metri. Internaţionalul englez i-a luat „faţa” lui Mohamed Salah şi a plasat mingea perfect.

Coechipierul lui Ianis Hagi la Rangers, portarul Allan McGregor, nu a putut interveni. Balonul a trecut peste zid şi s-a dus spre vinclu. Trent a marcat în minutul 7 şi s-a bucurat alături de coechipieri.

Alexander-Arnold este specialistul lui Jurgen Klopp la executarea fazelor fixe. De la începutul sezonului 2016-17 a înscris 6 goluri din faze fixe, în toate competiţiile. Niciun alt jucător nu a marcat mai mult, în această perioadă.

Golul reuşit de fundaşul „cormoranilor” vine într-un moment în care Trent începuse să fie criticat tot mai mult. În această lună, Liverpool a primit 4 goluri de la Napoli, în Champions League, şi 3 goluri de la Brighton, în Premier League. De altfel, starurile de pe Anfield sunt doar pe locul 9 în campionat.

Răspunsul lui Jurgen Klopp când a fost întrebat dacă se teme că va fi dat afară de la Liverpool

Jurgen Klopp a spus că nu ar trebui să îşi facă griji cu privire la viitorul său pe banca celor de la Liverpool. Antrenorul german spune că patronii săi d ela Liverpool sunt calmi şi nu iau decizii la cald.

Întrebat dacă se teme că poate fi dat afară, Jurgen Klopp a răspuns imediat.

„Nu chiar, dar cine știe? Patronii sunt diferiți, ai noștri sunt mai calmi și se așteaptă să rezolv eu situația, nu să se gândească la altcineva care ar putea să o facă. În momentul în care își vor schimba abordarea, probabil îmi voi spune„, a spus Jurgen Klopp, conform celor de la liverpoolecho.co.uk.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și