Închide meniul
VIDEO

Trent Alexander-Arnold, gol superb în Liverpool – Rangers! „Lunetistul” lui Jurgen Klopp a executat perfect o lovitură liberă

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 octombrie 2022, 22:42

Trent Alexander-Arnold, gol superb în Liverpool – Rangers! „Lunetistul lui Jurgen Klopp a executat perfect o lovitură liberă

Trent Alexander-Arnold, gol superb în Liverpool - Rangers

Lovitură liberă executată perfect de Trent Alexander-Arnold / Profimediaimages

Trent Alexander-Arnold a înscris un gol superb în Liverpool – Rangers, meci din etapa a 3-a a grupei A din UEFA Champions League. Fundaşul de 23 de ani a ridicat în picioare fanii de pe Anfield.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexander-Arnold şi-a asumat răspunderea executării unei lovituri libere, de la peste 20 de metri. Internaţionalul englez i-a luat „faţa” lui Mohamed Salah şi a plasat mingea perfect.

Trent Alexander-Arnold a reuşit un gol superb în Liverpool – Rangers

Coechipierul lui Ianis Hagi la Rangers, portarul Allan McGregor, nu a putut interveni. Balonul a trecut peste zid şi s-a dus spre vinclu. Trent a marcat în minutul 7 şi s-a bucurat alături de coechipieri.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL LUI ALEXANDER-ARNOLD!

Alexander-Arnold este specialistul lui Jurgen Klopp la executarea fazelor fixe. De la începutul sezonului 2016-17 a înscris 6 goluri din faze fixe, în toate competiţiile. Niciun alt jucător nu a marcat mai mult, în această perioadă.

Reclamă

Golul reuşit de fundaşul „cormoranilor” vine într-un moment în care Trent începuse să fie criticat tot mai mult. În această lună, Liverpool a primit 4 goluri de la Napoli, în Champions League, şi 3 goluri de la Brighton, în Premier League. De altfel, starurile de pe Anfield sunt doar pe locul 9 în campionat.

Răspunsul lui Jurgen Klopp când a fost întrebat dacă se teme că va fi dat afară de la Liverpool

Jurgen Klopp a spus că nu ar trebui să îşi facă griji cu privire la viitorul său pe banca celor de la Liverpool. Antrenorul german spune că patronii săi d ela Liverpool sunt calmi şi nu iau decizii la cald.

Reclamă 4 / 0/3

Întrebat dacă se teme că poate fi dat afară, Jurgen Klopp a răspuns imediat.

„Nu chiar, dar cine știe? Patronii sunt diferiți, ai noștri sunt mai calmi și se așteaptă să rezolv eu situația, nu să se gândească la altcineva care ar putea să o facă. În momentul în care își vor schimba abordarea, probabil îmi voi spune„, a spus Jurgen Klopp, conform celor de la liverpoolecho.co.uk.

Recomandări
  • Trent Alexander-Arnold a marcat în Liverpool – Rangers
  • Execuţie superbă a fundaşului lui Jurgen Klopp

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:15 Octavian Vâlceanu, „groparul” lui FC Voluntari! Două gafe incredibile făcute împotriva lui Poli Iaşi. Ce s-a întâmplat 17:02 LIVE VIDEOWatford – Hull City se joacă ACUM în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:57 VIDEOBari – Pisa 1-1, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! A fost spectacol în Serie B 16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:45 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și