Închide meniul

„Eu la Real Madrid?” Ce a spus Jose Mourinho despre varianta de a-l înlocui pe Ancelotti. Anunţ surprinzător despre viitorul său

Alex Ioniță Publicat: 23 noiembrie 2023, 10:31

Reclamă
„Eu la Real Madrid? Ce a spus Jose Mourinho despre varianta de a-l înlocui pe Ancelotti. Anunţ surprinzător despre viitorul său

Jose Mourinho a fost antrenorul celor de la Real Madrid în perioada iulie 2010 - iunie 2013

Jose Mourinho, în timpul unui meci / Profimedia

„Eu la Real Madrid?” Ce a spus Jose Mourinho despre varianta de a-l înlocui pe Ancelotti. Actualul antrenor de la AS Roma a avut o senzație excepțională, fiind întrebat de o posibilă revenire pe banca grupării din capitala Spaniei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Actualul tehnician al madrilenilor ar putea să părăsească gruparea „Los Blancos” în anul viitor. Acesta s-ar afla în negocieri avansate cu Federația din Brazilia, pentru a-i prelua pe „Pentacampeoes”.

„Eu la Real Madrid?” Ce a spus Jose Mourinho despre varianta de a-l înlocui pe Ancelotti!

Tehnicianul lusitan este de părere că actualul antrenor de la Real Madrid ar trebui să rămână pe banca echipei din capitala Spaniei și în sezonul viitor pentru că, în opinia sa, este tehnicianul perfect pentru „Los Blancos”.

Totodată, chiar dacă s-a declarat un mare fan al lui Real Madrid, Jose Mourinho a dezvăluit că nu dorește să îl înlocuiască pe italian și speră ca acesta să aibă un sezon excelent pe banca echipei.

„Eu la Real Madrid? Când ai un super antrenor pe bancă, de ce ar trebui să te gândești la altul? Îl știu pe Florentino Perez, îl știu foarte bine, este un om foarte inteligent și are niște idei foarte clare.

Reclamă

Ca un fan Real Madrid, sper ca sezonul să meargă fantastic și ca Ancelotti să rămână și în următorul sezon la echipă. Cred că este antrenorul perfect pentru Real Madrid”, a spus Jose Mourinho, într-un interviu pentru RAI, citat de mundodeportivo.com.

Jose Mourinho crede că va antrena în Arabia Saudită! Anunțul tehnicianului lusitan

Pe lângă discuția legată de Real Madrid, Jose Mourinho a mai vorbit și despre posibilitatea de a prelua o echipă din Arabia Saudită, în situația în care o va părăsi pe AS Roma. „The Special One” crede că într-o zi va pregăti o echipă saudită, dar a menționat că acest lucru nu se va întâmpla în viitorul apropiat.

„Cred că într-o bună zi voi merge acolo (n.r. Arabia Saudită), dar acea zi nu înseamnă mâine sau poimâine. Aici (n.r. la AS Roma) simt dorinţă, profesionalistm şi mândrie.

Reclamă 4 / 0/3

Este ceva diferit aici (n.r. la Roma): Oamenii îţi transmit o energie deosebită, iar eu ador acest tip de oameni, iar din acest punct de vedere pot spune că Roma este foarte specială pentru mine şi cariera mea. Avem un vestiar curat. Avem şi lipsuri, dar lucrăm la asta”, a mai spus antrenorul lusitan.

În momentul de față, în campionatul din Arabia Saudită evoluează superstaruri precum Cristiano Ronaldo, Neymar sau Karim Benzema. Aceștia evoluează și în Liga Campionilor Asiei, care se vede exclusiv în AntenaPLAY!

Liga Campionilor Asiei, exclusiv în AntenaPLAY

Valoarea loturilor echipelor prezente în Liga Campionilor Asiei este de peste un miliard de euro. Neymar este cel mai bine cotat jucător (50 de milioane de euro), fiind urmat de Sergej Milinkovic-Savic (40), Ruben Neves (40), Fabinho (38), Otavio (35), Malcom (30), Aleksandar Mitrovic (28), Sadio Mane (25), Cristiano Ronaldo (15) şi Karim Benzema (15).

Nivelul competiţiei a fost ridicat şi de investiţiile uriaşe făcute în fotbalul din Arabia Saudită. După venirea lui Cristiano Ronaldo, cluburile saudite au atras jucători precum francezul Karim Benzema, fostul ”Balonul de Aur”, mijlocaşul brazilian Fabinho sau atacantul senegalez Sadio Mane. Investiţia totală a fost de 875 milioane de dolari.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și