Închide meniul

David Beckham a rupt tăcerea despre venirea lui Lionel Messi la Inter Miami: „M-am trezit cu un milion de mesaje!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 iulie 2023, 18:55

Reclamă
David Beckham a rupt tăcerea despre venirea lui Lionel Messi la Inter Miami: „M-am trezit cu un milion de mesaje!

David Beckham a rupt tăcerea despre venirea lui Lionel Messi la Inter Miami

Lionel Messi a fost convins de David Beckham / Colaj Profimediaimages

David Beckham a rupt tăcerea şi a vorbit în premieră despre momentul în care Lionel Messi a decis să semneze cu Inter Miami. Acţionarul clubului din MLS a reuşit transferul verii şi l-a convins pe atacantul argentinian să refuze oferta fabuloasă pe care o primise din Arabia Saudită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul star al lui Manchester United şi Real Madrid a dezvăluit că a trecut prin momente speciale în momentul în care Messi a anunţat oficial că va juca pentru Inter Miami. Câştigătorul a şapte Baloane de Aur ar urma să fie prezentat miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă.

David Beckham a rupt tăcerea despre venirea lui Lionel Messi la Inter Miami

Beckham bătuse palma cu gruparea din Statele Unite, dar nu îi anunţase pe oficialii clubului momentul exact în care le va dezvălui fanilor numele noii sale echipe.

Acum câteva săptămâni, m-am trezit cu aproximativ un milion de mesaje pe telefon. Mă şi gândeam: ‘Ce s-a întâmplat? De obicei nu primesc atât de multe mesaje’.

Dintr-o dată, am auzit că Leo a ieșit și a anunțat că vine la Miami. Evident, nu a fost o surpriză pentru mine.

Reclamă

Am spus-o, încă de la început, că dacă o să am ocazia să aduc cei mai buni jucători din lume la Miami, în orice moment al carierei lor, vreau să fac asta. Mi-am luat acest angajament față de fanii noștri.

Deci, când am auzit că unul dintre cei mai buni jucători – dacă nu cel mai bun – care a câștigat totul şi care încă este grozav, încă este tânăr și încă face ceea ce face, vrea să joace pentru echipa mea, a fost un moment uriaş pentru noi„, a declarat David Beckham pentru The Athletic, citat de thesun.co.uk.

Lionel Messi şi-a adus şi antrenorul preferat la Inter Miami. Tata Martino a fost numit în locul lui Phil Neville, fostul antrenor al formaţiei din Miami, acolo unde îi va avea sub comanda sa pe Messi şi Sergio Busquets.

Reclamă 4 / 0/3

Tata Martino l-a pregătit pe Lionel Messi la Barcelona, dar şi la naţionala Argentinei. Pe Camp Nou, Martino a antrenat timp de un sezon, în perioada iulie 2013 – iunie 2014, în timp ce naţionala Argentinei a preluat-o imediat după Cupa Mondială din 2014 şi a fost selecţioner până în iulie 2016.

Venirea lui Lionel Messi la Inter Miami a provocat o adevărată nebunie pe social media

Echipa la care va evolua starul argentinian a avut parte de o creştere uriaşă în ceea ce priveşte numărul de urmăritori, după anunţul că Messi va veni în Statele Unite.

Echipa deţinută de David Beckham avea în jur de 1 milion de urmăritori pe Instagram, înainte de anunţul oficial al venirii lui Messi. La nici 12 ore de la anunţul oficial, contul de Instagram al echipei din Florida ajunsese la 4.5 milioane de urmăritori, la fel cât avea Dallas Cowboys, una dintre cele mai populare echipe de fotbal american. În prezent, Inter Miami are 8.5 milioane de urmăritori!

Joan Laporta a dezvăluit de ce Lionel Messi a refuzat revenirea la Barcelona

Chiar dacă s-a crezut că Barcelona nu a primit acceptul de a-i înregistra contractul din cauza problemelor financiare, Laporta asigură că ajunsese la un acord cu oficialii La Liga. Totuşi, atacantul în vârstă de 36 de ani a decis să joace într-un campionat în care să nu mai resimtă aceeaşi presiune.

Am avut un acord cu La Liga pentru a îi oferi, o parte din resursele pe care le avem, lui Lionel Messi. A fost avut în vedere planul de fezabilitate şi i-am comunicat acest lucru lui Jorge Messi (n.r. tatăl lui Lionel Messi). Mi-a spus că Leo a avut un an foarte greu la Paris şi că îşi doreşte cât mai puţină presiune. La noi, ar fi avut în continuare presiune, astfel că i-am înţeles decizia„, a declarat Laporta, potrivit marca.com.

Chiar dacă a plecat de la Barcelona în din urmă cu 2 ani, Messi mai are de primit sume importante de bani de la Barcelona. A ajutat clubul blaugrana şi a acceptat plata restanţelor financiare până în anul 2025.

El a acceptat amânarea plăţii salariilor. A convenit aces lucru cu consiliul director anterior. Sunt plăţi în aşteptare, care se vor încheia în 2025. Este plătit ‘religios’„, a precizat preşedintele Barcelonei.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:38 „Nu mai pot să stau în poartă!” Ionuț Gurău și-a făcut praf colegii după UTA – FCU Craiova 3-1! Război în vestiarul oltenilo 21:30 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – FCSB 1-0. Raul Silva a deschis rapid scorul! Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 21:25 Eugen Trică, după ce FCU Craiova a pierdut cu UTA şi e pe ultimul loc în Liga 1: „Un vis urât, îmi cer scuze” 21:17 Jaqueline Cristian, victorie în prima rundă a calificărilor al turneului de la Roma! A învins-o pe Hailey Baptiste în 3 seturi 20:45 Toate scenariile prin care Dinamo se salvează de la retrogradare. „Câinii” au nevoie de un miracol în ultima etapă 20:41 Mircea Rednic e în culmea fericirii după ce a câştigat play-out-ul şi avertizează Dinamo: „Ajutaţi-vă voi, nu m-aţi susţinut” 20:22 U Cluj a realizat un transfer înainte de finalul sezonului! Prima întărire pentru Ioan Ovidiu Sabău 19:58 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out înaintea ultimei etape 19:46 „O să ajung în București!” Jose Mourinho, mesaj fabulos pentru Gică Popescu! Ce i-a transmis „The Special One” 19:40 UTA – FCU Craiova 3-1. Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc în Liga 1! UTA e campioana play-out-ului Vezi toate știrile
Citește și