Închide meniul

Lionel Messi, încă sub magia câștigării Campionatului Mondial: „Nu îmi vine să cred!” Ce l-a impresionat cel mai mult pe argentinian

Viviana Moraru Publicat: 19 ianuarie 2023, 11:25

Lionel Messi, încă sub magia câștigării Campionatului Mondial: Nu îmi vine să cred!” Ce l-a impresionat cel mai mult pe argentinian

Lionel Messi, încă sub magia câștigării Campionatului Mondial

Lionel Messi / Profimedia

  • Lionel Messi, sub magia câștigării Campionatului Mondial
  • Ce a transmis starul argentinian

Lionel Messi încă este sub magia câștigării Campionatului Mondial. Starul argentinian a postat un nou mesaj emoționant, prin care prezintă care a fost momentul care l-a impresionat cel mai mult, după cucerirea trofeului din Qatar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A trecut o lună de când Argentina a câștigat Campionatul Mondial din Qatar. Lionel Messi a cucerit singurul trofeu care-i lipse din palmares, după o finală de vis câștigată în fața Franței.

Lionel Messi, încă sub magia câștigării Campionatului Mondial

Lionel Messi trăiește un vis, după câștigarea turneului final din Qatar. Starul de la PSG a transmis că le duce lipsa coechipierilor din naționala Argentinei, alături de care a scris istorie pe finalul anului 2022.

Reclamă

Sud-americanul a mai transmis faptul că a fost extrem de impresionat de milioanele de oameni care au ieșit în stradă pentru a sărbători succesul extraordinar obținut de Argentina la Campionatul Mondial.

„A fost o lună dintre cele mai frumoase din lume şi încă nu îmi vine să cred. Ce nebunie frumoasă am trăit în tot acest timp, după ce am ajuns să ridicăm Cupa pe care ne-am dorit-o cu toţii atât de mult.

Reclamă

Evident, faptul că suntem campioni face totul mai frumos, dar ce lună frumoasă am avut, câte amintiri frumoase am şi îmi lipsesc. Mi-e dor de coechipieri, de a fi zi de zi alături de ei, de colegi, de discuţii, de antrenamente, de prostiile pe care le-am făcut.

Ce frumos a fost să văd că familia mea se bucură de o experienţă de neuitat pentru toţi şi cât de frumos a fost să merg la meciuri şi să văd nebunia oamenilor pe teren şi în Argentina”.

Mulţumesc lui Dumnezeu pentru atât de mult. După cum am spus, ştiam că mi-o vei dărui (Cupa Mondială). Ceea ce nu mi-am putut imagina a fost după ce am reuşit şi nu m-am înşelat, pentru că niciodată nu mi-aş fi putut imagina nebunia oamenilor la festivităţi. Ei bine, de o lună suntem campioni mondiali”, a transmis Lionel Messi, pe contul oficial de Instagram.

Reclamă 4 / 0/3

Adevărul din spatele ofertei astronomice primite de Lionel Messi din Arabia Saudită

S-a aflat adevărul din spatele ofertei astronomice primite de Lionel Messi din Arabia Saudită. Se pare că starul sud-american este tot mai aproape să ia o decizie în legătură cu viitorul lui la PSG.

Jurnalistul italian Fabrizio Romano a negat complet zvonurile conform cărora Al-Hilal l-ar fi ofertat pe Lionel Messi. Ba mai mult, acesta susține că sud-americanul este pe cale să se întâlnească cu oficialii de la PSG pentru a discuta despre prelungirea contractului pe Parc de Princes.

Contractul lui Lionel Messi va expira la finalul sezonului, însă se pare că starul argentinian va continua la trupa pariziană.

Totodată, se pare că Messi nu a purtat negocieri cu niciun alt club în această perioadă, și mai sunt de pus la punct doar ultimele detalii legate de noul său contract pe Parc de Princes, înainte de a fi semnat.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:15 Istvan Kovacs, decizie controversată în Barcelona – PSG! Românul, pus „la zid” de spanioli, după ce l-a eliminat pe Araujo 23:05 Istvan Kovacs nu l-a iertat pe Kylian Mbappe, după golul marcat de PSG! Decizia arbitrului român l-a şocat pe starul parizienilor 22:48 Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova! Lovitură dată de Mihai Rotaru 22:39 Boris Becker cere timp pentru Simona Halep, după revenirea în circuitul WTA! Ce şanse îi dă pentru a câştiga un Grand Slam 22:22 LIVE VIDEOSouthampton – Preston se joacă ACUM în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 22:10 LIVE VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona se joacă ACUM în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 21:55 LIVE TEXTBarcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid se joacă ACUM! Meci „de foc” pentru Istvan Kovacs 21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi 21:20 VIDEOMomente uluitoare înainte de Barcelona – PSG! Fanii catalani au atacat, din greşeală, autocarul echipei lui Xavi 20:59 Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB Vezi toate știrile
Pe același subiect
Emma Răducanu a dus Marea Britanie la turneul final Billie Jean King Cup
Tenis • 14 apr., 13:11
Emma Răducanu a dus Marea Britanie la turneul final Billie Jean King Cup. Două victorii uriaşe cu Franţa
Val de ironii la adresa lui Lionel Messi! După eliminare, oficialii lui Monterrey au făcut o postare incredibilă.
Fotbal extern • 11 apr., 11:59
Ironie uluitoare la adresa lui Lionel Messi după ce Inter Miami a fost eliminată din Liga Campionilor! Ce au postat adversarii
Lionel Messi, revenire de senzaţie la Inter Miami
Fotbal extern • 7 apr., 9:51
Lionel Messi, revenire de senzaţie la Inter Miami, după aproape o lună! A marcat un gol superb şi şi-a „salvat” echipa
Lionel Messi și-a numit succesorii
Fotbal extern • 30 mart., 20:16
Lionel Messi și-a numit succesorii! Cei 4 jucători pe care îi vede câștigători ai Balonului de Aur. Bellingham nu e printre ei
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!