Închide meniul

David Beckham, „tun” financiar înainte de Campionatul Mondial din Qatar! Ce sumă astronomică va încasa legendarul fotbalist pentru drepturile de imagine

Dragoș Vasile Publicat: 4 aprilie 2022, 14:05

Reclamă
David Beckham, „tun financiar înainte de Campionatul Mondial din Qatar! Ce sumă astronomică va încasa legendarul fotbalist pentru drepturile de imagine

David Beckham este patronul lui Inter Miami

profimediaimages

David Beckham (46 ani), fost mare internaţional englez şi patronul celor de la Inter Miami, călătoreşte în mod regulat în Qatar, ţară faţă de care s-a angajat să-şi împrumute imaginea pentru următorii 15 ani, în schimbul sumei de 150 de milioane de lire sterline (178 de milioane de euro), informează lequipe.fr.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După cum a dezvăluit presa britanică, David Beckham a decis să-şi lege imaginea de cea a Qatarului. El a semnat un contract pe 15 ani pentru 150 de milioane de lire sterline (aproximativ 178 de milioane de euro) cu bogatul stat din Zona Golfului Persic, care va găzdui Cupa Mondială la sfârşitul acestui an (21 noiembrie – 18 decembrie).

David Beckham, „tun” financiar înainte de Campionatul Mondial din Qatar

Potrivit The Telegraph, acordul ar implica „mai multe parteneriate comerciale” şi „nu toate fondurile sunt garantate”. Cu toate acestea, fostul jucător englez (46 de ani), care a intrat în lumea afacerilor şi este proprietarul unei francize MLS la Miami, îşi va asocia acum imaginea cu Qatarul, o ţară cu o conducere foarte controversată, potrivit news.ro.

Prezent la Doha, săptămâna trecută, pentru a participa la un forum şi pentru a vizita Academia PSG, el nu a fost prezent, vineri, la tragerea la sorţi a grupelor Cupei Mondiale. Beckham s-a mulţumit să discute „rolul sportului în cultură şi creativitate”, evitând cu grijă să se expună la probleme care ar putea provoca furie, precum interzicerea homosexualităţii în Qatar sau condiţiile muncitorilor străini de acolo, despre care se crede că mii dintre ei au murit construind stadioanele Cupei Mondiale.

Potrivit cotidianului englez, însă, deschiderea la Doha a unui birou al Unicef, o organizaţie umanitară cu care lucrează de mulţi ani, a jucat un rol în decizia lui Beckham. Întrebaţi de presă, cei din jurul fostei vedete a naţionalei Angliei au precizat că Beckham face o „due diligence” (n.r. – o investigaţie financiară a unei potenţiale investiţii) asupra Qatarului. El este astfel convins că urmează o schimbare şi că ţara face progrese reale.

Reclamă

Cum arată grupele de la Campionatul Mondial 2022

S-a aflat componența grupelor de la Campionatul Mondial din Qatar 2022. Spania – Germania e cel mai tare duel care va avea loc în prima fază a competiției.

Grupa A: Qatar, Olanda, Senegal, Ecuador
Grupa B: Anglia, SUA, Iran, EUR
Grupa C: Argentina, Mexic, Polonia, Arabia Saudită
Grupa D: Franța, Danemarca, Tunisia, ICP 1
Grupa E: Spania, Germania, Japonia, ICP 2
Grupa F: Belgia, Croația, Maroc, Canada
Grupa G: Brazilia, Elveția, Serbia, Camerun
Grupa H: Portugalia, Uruguay, Coreea de Sud, Ghana

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:27 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele de start 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 VIDEOAbbi Pulling a dominat F1 Academy de la Miami! Victorii în ambele curse, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! Vezi toate știrile
Citește și