Închide meniul

David de Gea a comis o gafă halucinantă! Portarul lui Manchester United a „uitat” să-și folosească mâinile. Incredibil ce a făcut

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 6 ianuarie 2023, 23:47

David de Gea a comis o gafă halucinantă! Portarul lui Manchester United a „uitat să-și folosească mâinile. Incredibil ce a făcut

David de Gea a comis o gafă incredibilă

David de Gea a comis o gafă incredibilă

David de Gea a comis o gafă halucinantă în meciul Manchester United – Everton, din Cupa Angliei. Portarul „diavolilor” și-a „îngropat” echipa în minutul 14 al partidei de pe Old Trafford.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester United conducea cu 1-0 în meciul cu Everton, după golul lui Antony, când De Gea a ieșit la rampă… în mod negativ.

David de Gea a comis o gafă halucinantă!

David de Gea n-a reușit să blocheze centrarea slabă trimisă în careu de Maupay. Portarul spaniol a părut că a uitat cum să-și folosească mâinile și a ezitat să prindă mingea.

Goalkeeper-ul spaniol a rămas lipit de bară, cu privirea în pământ, iar mingea s-a „strecurat” printre picioarele lui și a ajuns la Coady. Fundașul lui Everton a îndeplinit o simplă formalitate și a restabilit egalitatea.

David de Gea, gafă colosală în Manchester United – Everton

Fanii lui Manchester United l-au desființat pe David de Gea, după greșeala colosală

David de Gea a fost vizibil afectat de gafa comisă, fiind surprins de camerele TV cum privește descumpănit spre centrul terenului.

Reclamă
David de Gea, gafă colosală în Manchester United – Everton

Bine că sprijinea poarta”, ”Nu am mai văzut așa ceva în viața mea”, ”Gafa secolului”, ”Să intre Maguire în poartă” sau ”I-a fost frică să pună mâna pe minge?”, au fost câteva dintre reacțiile acide ale fanilor lui Manchester United, după greșeala lui David de Gea.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și