Închide meniul

Chelsea va plăti 120 de milioane de euro pentru jucătorul care a impresionat la Cupa Mondială! A câștigat lupta cu Manchester United și Liverpool

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 decembrie 2022, 11:12

Chelsea va plăti 120 de milioane de euro pentru jucătorul care a impresionat la Cupa Mondială! A câștigat lupta cu Manchester United și Liverpool

Chelsea va plăti 120 de milioane de euro pentru jucătorul care a impresionat la Cupa Mondială! Enzo Fernandez, aproape de a ajunge în Premier League

Enzo Fernandez, alături de ceilalţi jucători ai Argentinei după câştigarea CM 2022 / Profimediaimages

Chelsea dă lovitura pe piața transferurilor și va plăti 120 de milioane de euro pentru jucătorul care va impresionat la Cupa Mondială. A ajuns la un acord cu Enzo Fernandez și îi va plăti clauza de reziliere pe care o are mijlocașul de 21 de ani în contractul cu Benfica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Desemnat cel mai bun tânăr jucător de la Campionatul Mondial 2022 din Qatar, Enzo Fernandez a fost curtat cu insistență și de Manchester United și Liverpool. A fost convins însă de șefii lui Chelsea să vină pe Stamford Bridge.

Chelsea va plăti 120 de milioane de euro pentru Enzo Fernandez

Zilele trecute a apărut informația că Manchester United era dispusă să achite clauza de 120 de milioane de euro. Totuși, thesun.co.uk anunță că Chelsea s-a mișcat mai rapid și a anunțat conducătorii Benficăi că va vira suma în conturile clubului din Portugalia și că îl va transfera pe Enzo în această iarnă.

Enzo Fernandez mai are contract cu portughezii până în 2027. Totuși, președintele clubului, Rui Costa, s-a întâlnit cu agentul jucătorului, Jorge Mendes. Chelsea e gata să facă astfel cel mai scump transfer din istoria clubului. Va fi bătut recordul stabilit în 2021, când Romelu Lukaku a fost adus pentru 113 milioane de euro de la Inter.

Enzo Fernandez a devenit campion mondial alături de Argentina, după un turneu final de vis pentru „pume”. Mijlocașul de 21 de ani a bifat toate cele 7 partide ale sud-americanilor, din Qatar, reușind să marcheze un gol, în meciul din grupe cu Mexic.

Reclamă

Liverpool a fost prima echipă din Premier League interesată de serviciile argentinianului, însă oficialii de pe Anfield au oferit „doar” 100 de milioane de euro. Totul după ce, în vară, au achitat 80 de milioane de euro în schimbul atacantului Darwin Nunez.

În schimb, Manchester United își îndreaptă acum atenția spre portughezul Joao Felix. Oficialii de pe Old Trafford sunt în competiție cu rivalii de la Arsenal pentru transferul jucătorului lui Atletico Madrid, care a evoluat și la Cupa Mondială.

Scrisoarea emoționantă pe care Enzo Fernandez i-a scris-o lui Lionel Messi

În spațiul public a apărut scrisoarea emoționantă primită de Lionel Messi în 2016 de la Enzo Fernandez, colegul său de la naționala Argentinei, care a avea doar 15 ani când i-a scris starului argentinian.

Reclamă 4 / 0/3

În 2016, Lionel Messi anunța o decizie șoc pentru lumea fotbalului: retragerea de la echipa națională. Se întâmpla după ce Argentina pierdea a doua finală consecutivă de Copa America, în fața lui Chile, la penalty-uri. Enzo Fernandez avea atunci doar 15 ani și era junior la River Plate.

Ca să-și vadă idolul din nou jucând pentru țara sa, Enzo Fernandez a scris atunci o scrisoare emoționantă adresată lui Lionel Messi.

Cum o să te convingem, dacă suntem dezastruoși? Cum o să te convingem? Nu am avut niciodată 1% din presiunea pe care o ai pe umerii tăi. Te trezești dimineața, te uiți în oglindă și știi că peste 40 de milioane de oameni își doresc să fii perfect și este ridicol că s-a ajuns aici.

Cum o să te convingem? Dacă nu reușim să înțelegem că ești o ființă umană, o persoană cu un talent incomparabil, cel mai bun jucător de pe planetă, dar până la urmă o persoană.

Cum o să te convingem? Dacă nu ne oprim o clipă să ne dăm seama că nu ești responsabil pentru furia pe care ne-o provoacă înfrângerile, care de multe ori are mai mult de-a face cu propriile noastre frustrări care se reflectă acolo. Să ne uităm în oglindă și să ne întrebăm dacă cerem de la noi înșine 1% din ceea ce cerem de la acest om pe care nici nu-l cunoaștem.

Fă ce vrei, Lionel, dar te rog gândește-te să rămâi. Rămâi și distrează-te… într-o lume de presiuni ridicole, ei reușesc să scoată din joc cel mai nobil lucru, distracția”, a scris Enzo Fernandez.

Reclamă
Recomandări
  • Enzo Fernandez, aproape de a semna cu Chelsea
  • Transfer uriaş după CM 2022

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-0. Cisse, lovitură de cap perfectă! Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile Vezi toate știrile
Citește și