Închide meniul

David de Gea, aproape de revenirea în fotbal! Clubul la care poate ajunge, după 1 an de absență

Alex Ioniță Publicat: 8 iulie 2024, 21:16

Reclamă
David de Gea, aproape de revenirea în fotbal! Clubul la care poate ajunge, după 1 an de absență

David de Gea, aproape de revenirea în fotbal

David De Gea / Profimedia

David de Gea este aproape de revenirea în fotbal. Fostul portar de la Manchester United nu și-a găsit niciun angajament de la despărțirea de „diavoli”, din 2023. Totuși, acesta este acum aproape de o destinație surprinzătoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Concret, portarul care a petrecut 12 ani pe Old Trafford negociază cu Al Shabab, echipă din Arabia Saudită.

David de Gea, aproape de revenirea în fotbal

Jurnalistul Rudi Galetti, citat de digisport.ro, a anunțat că portarul ajuns la 32 de ani este curtat de mai multe formații din zona Golfului. Totuși, acesta a menționat că Al Shabab este aproape de a obține semnătura spaniolului.

David de Gea este tentat să accepte oferta echipei din Arabia Saudită, date fiind salariile pe care șeicii le plătesc, pentru a atrage vedete în campionat.

La Al Shabab, David de Gea ar urma să fie coleg cu jucători precum: Yanick Carasco și Habib Diallo.

Reclamă
Reclamă

Toate cluburile din Arabia Saudită vor fi privatizate

S-a luat decizia ca toate cluburile din Arabia Saudită vor fi privatizate. Anunţul a fost făcut de Ministerul Sportului din ţara din Orientul Mijlociu, relatează AFP.

După vânzarea celor mai mari patru cluburi din campionatul Arabiei Saudite anul trecut, şase cluburi vor fi scoase la vânzare în august şi alte opt la o dată ulterioară, potrivit unui comunicat publicat miercuri.

Saudi Pro League are în total 18 cluburi. Patru dintre acestea – Al Hilal, Al Nassr, Al Ahli şi Al Ittihad – au fost cumpărate în 2023 de către Fondul de investiţii publice (PIF), fondul suveran de investiţii al regatului bogat în petrol.

Reclamă

Această infuzie de capital le-a permis să atragă jucători de renume, precum Cristiano Ronaldo, Karim Benzema şi Neymar, cu contracte uriaşe.

Cluburile saudite, în special cele patru deţinute de PIF, au cheltuit 957 de milioane de dolari (aproximativ 886 de milioane de euro) pe transferuri vara trecută, fiind pe locul al doilea după Premier League.

Cu toate acestea, rezultatul a fost un sezon dezechilibrat, marcat de recordul de 34 de victorii consecutive al lui Al Hilal.

Al Zulfi, Al Nahda, Al Okhdood, Al Ansar, Al Orouba şi Al Kholoud au fost alese pentru a fi următoarele pe listă pe baza „nivelului de pregătire operaţională, a sănătăţii financiare, a capacităţii administrative şi a facilităţilor sportive”, a precizat ministerul, potrivit news.ro.

Primul val a condus la „o creştere semnificativă a veniturilor comerciale„, a menţionat el, adăugând că obiectivul este acum de a genera 1,8 miliarde de riyali saudiţi (480 de milioane de dolari sau 444,5 milioane de euro) pe an.

Potrivit ministerului, privatizarea face parte din eforturile de „accelerare a transformării sectorului sportiv„, în timp ce primul exportator mondial de ţiţei încearcă să îşi reducă dependenţa de petrol şi să îşi îmbunătăţească imaginea.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:03

Anunţul lui Cătălin Cîrjan după ce a marcat cu Farul şi apoi s-a accidentat! Ce se va întâmpla cu el înainte de meciul cu FCSB

23:55 4 oct.

VIDEORio Ave – Famalicao 1-1 a fost în AntenaPLAY. Porto – Braga (duminică, 22:30) e meciul etapei a 8-a din Liga Portugal

23:36 4 oct.

Gică Hagi a criticat şi el dur arbitrajul după Farul – Dinamo 1-1: „Am avut penalty-uri nu ştiu câte”! Ce i-a spus arbitrul

23:35 4 oct.

New Jersey Devils, victorie categorică cu Buffalo Sabres! Noul sezon din NHL a debutat la Praga

23:24 4 oct.

Denis Alibec a făcut praf arbitrajul după Farul – Dinamo 1-1: „Am avut 3 penalty-uri clare neacordate”!

23:21 4 oct.

Zeljko Kopic şi Dennis Politic nu au căzut de acord după Farul Constanţa – Dinamo 1-1! Ce au spus despre remiza de la Ovidiu

1 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 2 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 3 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 4 „Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav” 5 „Ferguson e mai puternic decât Răzvan Lucescu!” Gigi Becali, show total în faţa stadionului din Salonic: „Suntem coşmarul lui!” 6 FotoReacţia fiicei lui Elias Charalambous, după ce a văzut din tribună PAOK – FCSB 0-1. Andriana, fascinată de succesul tatălui ei
Citește și