Închide meniul

De ce a picat transferul lui Dumiter la FCSB! „Jucătorul nu răspunde la telefon”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 iunie 2021, 11:34

De ce a picat transferul lui Dumiter la FCSB! „Jucătorul nu răspunde la telefon

Hepta

De ce a picat transferul lui Dumiter la FCSB!

„Sepsi nu a vrut să se despartă de jucător. Aveau discuţii cu un alt atacant. De 3 săptămâni discutăm cu cei de la Sepsi. Alaltăieri am ajuns la un acord, am semnat actele. Jucătorul m-a rugat să îl ajut, printr-un coleg, că nu are agent. După ceva timp, mă sună, că totuşi are un agent. I-am zis că nu e nicio problemă. Am discutat cu domnul Sărmăşan. Am vorbit cu jucătorul, era încântat că vine la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De ce a picat transferul lui Dumiter la FCSB!

Avea condiţiile îndeplinite. Şi totul s-a rupt la un moment dat. Niciodată nu voi bloca un jucător. Dacă vrea să meargă la o echipă, îl las. Fiecare îşi face meseria cum vrea el. E complicată situaţia lui Sepsi. Ei s-au înţeles cu jucătorul care trebuia să vină la Sepsi. Nu ştiu dacă se va debloca situaţia. Jucătorul nu răspunde la telefon”, a spus Florin Vulturar la Pro X.

Gigi Becali a anunţat care este stadiul negocierilor cu Andrei Dumiter

Patronul lui FCSB a ajuns la un acord atât cu patronul lui Sepsi, cât şi cu fotbalistul de 22 de ani. Chiar şi aşa, transferul întârzie să se realizeze. Finanţatorul vicecampioanei României anunţă că de vină ar fi impresarul Cătălin Sărmăşan.

„Nu este adevărat că eu nu m-am înțeles cu jucătorul. Băiatul vrea la FCSB. M-am înțeles cu el. Nu-l lasă însă impresarul să semneze. Eu știu că atunci când îți angajezi un agent, acesta este subordonatul tău, nu stăpânul tău. Dar, el și-a angajat stăpân. Nu știi cum e în România? Ca și la FRF, unde cei de acolo se cred stăpânii noștri. Ăsta e mersul în România„, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

Patronul roş-albaştrilor a transmis, luni, că a bătut palma cu extrema dreapta. „Da. Acum facem actele. A semnat pe cinci ani. A costat 350.000 de euro”, a fost anunţul făcut de Becali în exclusivitate pentru AS.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și