Închide meniul

Gigi Becali a anunţat care este stadiul negocierilor cu Andrei Dumiter. „Şi-a angajat stăpân!”. Ce decizie a luat jucătorul lui Sepsi

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 iunie 2021, 14:39

Gigi Becali a anunţat care este stadiul negocierilor cu Andrei Dumiter. „Şi-a angajat stăpân!. Ce decizie a luat jucătorul lui Sepsi

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali a anunţat care este stadiul negocierilor cu Andrei Dumiter

Finanţatorul vicecampioanei României anunţă că de vină ar fi impresarul extremi dreapta. Cătălin Sărmăşan nu ar fi de acord ca Dumiter să plece de la Sfântu Gheorghe şi să semneze cu FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a anunţat care este stadiul negocierilor cu Andrei Dumiter: „M-am înţeles cu el!”

Nu este adevărat că eu nu m-am înțeles cu jucătorul. Băiatul vrea la FCSB. M-am înțeles cu el. Nu-l lasă însă impresarul să semneze.

Eu știu că atunci când îți angajezi un agent, acesta este subordonatul tău, nu stăpânul tău. Dar, el și-a angajat stăpân. Nu știi cum e în România? Ca și la FRF, unde cei de acolo se cred stăpânii noștri. Ăsta e mersul în România„, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

Patronul roş-albaştrilor a transmis, luni, că a bătut palma cu extrema dreapta. „Da. Acum facem actele. A semnat pe cinci ani. A costat 350.000 de euro”, a fost anunţul făcut de Becali în exclusivitate pentru AS.ro.

Andrei Dumiter, în negocieri avansate cu FCSB

Gigi Becali a anunţat care este stadiul negocierilor cu Andrei Dumiter, cel care a înscris un singur gol în ultima ediţie de campionat. A marcat chiar în remiza cu FCSB, scor 2-2. În urmă cu două săptămâni, jucătorul a şi anunţat că este tentat să rămână la Sepsi.

Reclamă

S-a vorbit despre o mutare, dar eu nu vreau să vorbesc acum despre asta. O să vedem cum o să-mi continui cariera.

Sincer, nu mă ia valul, pentru că este cu dus și întors o mutare acolo. Aici, la Sepsi, avem toate condițiile pentru a face performanță și o să stau să mă gândesc bine ce voi face în continuare pentru că e în joc cariera mea.

Sincer, nu știu ce să zic. Am văzut jucători care au mers acolo și nu au reușit. Nu că îmi este teamă, dar aici am toate condițiile ca să fac pasul unde vreau eu, adică la o echipă mult mai bună, într-un campionat superior„, a transmis Andrei Dumiter după meciul cu FC Botoşani.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! Vezi toate știrile
Citește și