Închide meniul
VIDEO

„De ce ai câștigat Balonul de Aur?” Lionel Messi, dialog fabulos cu fiul său. Ce răspuns a dat starul de la PSG

Alexandru Ivan Publicat: 5 decembrie 2021, 15:04

Reclamă
„De ce ai câștigat Balonul de Aur? Lionel Messi, dialog fabulos cu fiul său. Ce răspuns a dat starul de la PSG

Lionel Messi, dialog fabulos cu fiul său, Thiago

Captură Magic Messi

Lionel Messi a acordat un interviu celor de la France Football înaintea galei pentru Balonul de Aur. Cum jucătorii sunt anunțați dinainte cu privire la rezultatele voturilor, argentinianul a vorbit cu toate cele șapte Baloane de Aur așezate în fața sa, lucru care l-a indus în eroare pe fiul sau, Thiago.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„De ce ai câștigat Balonul de Aur?” Lionel Messi, dialog fabulos cu fiul său, Thiago

Thiago nu a înțeles cum de tatăl său are șapte Baloane de Aur, ba chiar l-a întrebat pe Messi de ce a câștigat trofeul din nou.

Thiago: De ce ai șapte Baloane de Aur, tată? Nu aveai șase?
Messi: Am șapte acum.

Thiago: Ai câștigat și acum?
Messi: Da, nu știai?

Thiago: Erau doar șase în casă.
Messi: Și cu ăsta?

Reclamă
Reclamă 4

Thiago: Când l-ai câștigat?
Messi: Astăzi.

Thiago: Azi? De ce ai câștigat?
Messi: Nu știu.

Thiago: Atunci asta înseamnă că ai opt Baloane de Aur?
Messi: Nu, aveam șase.

Reclamă

Thiago: Dacă ai șapte Baloane de Aur acum și câștigi anul ăsta, vor fi opt.
Messi: Ăsta este al șaptelea, de anul ăsta.

Lionel Messi a câștigat Balonul de Aur 2021

Messi a reușit să-l învingă pe Robert Lewandowski. Golgheterul lui Bayern Munchen și-a ajutat echipa să câștige, în acest an, Bundesliga și Supercupa Germaniei, dar nu a fost suficient. Cu 41 de goluri marcate în ultima ediție de campionat, polonezul a ratat șansa de a primi, în premieră, premiul decernat de France Football. A trebuit să se mulțumească numai cu distincția de cel mai bun atacant din 2021.

Lionel Messi încheie perfect anul în care a uluit pe toată lumea și a plecat de la Barcelona. Sud-americanul ajuns la PSG a fost desemnat, pentru a 7-a oară, câștigătorul Balonului de Aur. A mai fost desemnat cel mai bun jucător din lume în 2009, 2010, 2012, 2012, 2015 și 2019. De alte cinci ori (2008, 2013, 2014, 2016, 2017) a încheiat pe poziția secundă, iar în 2007 a fost pe locul 3, după Kaka și Cristiano Ronaldo.

Motivul principal pentru care a primit trofeul este acela că Messi a ajutat-o aproape de unul singur pe naționala Argentinei să câștige, cupă o pauză de 28 de ani, Copa America. Leo a reușit nu mai puțin de 36 de driblinguri și a inițiat 46 de acțiuni periculoase. A contribuit la succesul cu 1-0 din finala cu Brazilia și a primit premiul de cel mai bun jucător al competiției. A împărțit premiul desemnat celui mai bun golgheter cu columbianul Luis Diaz (ambii cu 4 reușite).

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:38

Memphis Depay, înainte de România – Olanda: „Trebuie să facem mai mult! Cu Austria am jucat cel mai bine!”

23:27

Lamine Yamal, un nou record fabulos la EURO 2024. Performanţa unică realizată în partida cu Georgia

23:00

LIVE TEXTSpania – Georgia 4-1. Ibericii defilează spre sferturile de finală de la EURO 2024. A marcat şi Dani Olmo!

22:56

Controversă URIAŞĂ la golul marcat de Rodri! Arbitrul l-a validat, deşi Morata era în poziţie de ofsaid şi pe direcţia şutului

22:43

Cămătaru, cuvinte uriaşe despre România în presa din Olanda: „Poporul român este în spatele echipei! Jucăm în 12 jucători!”

22:42

„Ce jucător este!” Harry Kane, fascinat de golul fabulos al lui Jude Bellingham: „Cel mai frumos din istoria Angliei”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
Citește și