Închide meniul

Debut cu dreptul pentru Răzvan Marin! Cum s-a descurcat mijlocaşul român la primul meci al lui Ajax după cinci luni

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 8 august 2020, 20:45

Debut cu dreptul pentru Răzvan Marin! Cum s-a descurcat mijlocaşul român la primul meci al lui Ajax după cinci luni

DPA Images / Federico Guerra Maranesi

Răzvan Marin în timpul unui meci

Campioana Olandei a intrat hotărâtă să câştige şi s-a impus cu scorul de 6-1 în amicalul cu RKC Waalwijk de pe Johan Cruijff ArenA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Marin, cuplu cu Donny van de Beek în linia de mijloc

Răzvan Marin a fost trimis în teren după pauză, când scorul era doar 1-0 prin reuşita lui Lassina Traoré.

Erik Ten Hag a mizat pe o formulă mai tânără în cea de-a doua jumătate, chiar dacă au rămas în teren veterani precum Stekelenburg şi Huntelaar.

Mijlocaşul român a format un cuplu în linia mediană împreună cu Donny van de Beek, de altfel fotbalistul cu care a fost şi în vacanţă.

De la Ajax s-a remarcat brazilianul Anthony care a fost autorul unei duble, la fel ca şi Huntelaar.
 

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și