Închide meniul

Decizia radicală a lui Cosmin Contra după un nou eşec usturător cu Damac!

Bogdan Stănescu Publicat: 24 mai 2024, 8:16

Reclamă
Decizia radicală a lui Cosmin Contra după un nou eşec usturător cu Damac!

Decizia radicală a lui Cosmin Contra după un nou eşec usturător cu Damac!

Cosmin Contra / Profimedia Images

Damac a fost învinsă cu 4-1 de Al Ittihad. Iată decizia radicală a lui Cosmin Contra după un nou eşec usturător cu Damac.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ciuda obligaţiilor media, Cosmin Contra a refuzat să dea declaraţii după înfrângerea la scor cu echipa de pe locul 5 din campionatul Arabiei Saudite.

Decizia radicală a lui Cosmin Contra după un nou eşec usturător cu Damac!

Prefer să nu vorbesc, dacă vorbesc sunt probleme!”, şi-a explicat Cosmin Contra decizia.

Echipa la care evoluează Nicolae Stanciu a marcat singurul gol al ei în prelungirile partidei. Fundaşul Chafai a înscris în minutul 90+3. Nicolae Stanciu nu a fost în lot pentru acest meci.

Jota a deschis scorul pentru Al Ittihad, în minutul 39. Haji (min. 48), Al-Sahafi (min. 78) şi Al Shamrani (min. 87) au fost ceilalţi marcatori ai lui Al Ittihad în disputa cu echipa lui Contra.

Reclamă
Reclamă 4

Damac stă bine în campionatul Arabiei Saudite. E pe locul 10 cu o etapă înainte de final, fiind deja salvată de la retrogradare.

Damac a mai fost învinsă la scor în urmă cu 3 etape, de Al-Ahli Saudi. Rezultatul acelui meci a fost tot 4-1. Stanciu a fost integralist la acel joc, pe care Damac l-a terminat în 10 oameni, după eliminarea lui Chafai, din minutul 77.

Andrei Cordea a marcat în poarta lui Al Hilal! Fostul jucător al lui Gigi Becali e în formă maximă în Arabia Saudită

Andrei Cordea a marcat în poarta lui Al Hilal! În minutul 64 al partidei cu Al Hilal, fostul jucător al FCSB-ului a reuşit să înscrie.

Reclamă

Andrei Cordea a înscris la scorul de 3-0 pentru Al Hilal. Golurile gazdelor au fost marcate de Aldawsari (min. 17), Michael (min. 44) şi Malcom (min. 60).

Al-Tai a ajuns pe loc de retrogradare, după ce echipa lui Ciprian Tătăruşanu, Abha, a învins-o dramatic pe Al Khaleej, cu 2-1. Golul victoriei a fost marcat de Noguera în minutul 90+4.

Tătăruşanu a privit din teren victoria fabuloasă a echipei sale. Kamano a deschis scorul pentru Abha în minutul 34, dar Al Salem a înscris în poarta lui Tătăruşanu în minutul 78.

Victoria extrem de importantă a venit pentru echipa lui Tătăruşanu în prelungirile partidei. În urma acestui rezultat, Abha a urcat pe locul 15, prima poziţie care se salvează de la retrogradare.

Abha are un punct peste Al-Tai, echipa lui Andrei Cordea. În ultima etapă, Al-Tai va juca acasă cu Al-Okhdoud, echipa de care se desparte Florin Tănase. Al-Tai are un punct peste Al-Okhdoud.

Abha va juca în deplasare cu Al-Hazm. Dacă echipa lui Tătăruşanu va reuşi să câştige, Al-Tai şi Al-Okhdoud vor retrograda, indiferent de rezultatul direct din duelul lor din ultima etapă.

Andrei Cordea a ratat un transfer uriaş în Bundesliga înainte de a ajunge în Arabia Saudită!

Înainte de a pleca la Al-Tai, Andrei Cordea a ratat un transfer uriaş, în Bundesliga. Rică Neaga a dezvăluit motivul pentru care mutarea nu s-a mai realizat.

În urmă cu ceva timp, Gigi Becali ar fi putut da o lovitură importantă cu transferul lui Cordea. FC Augsburg a trimis o ofertă oficială în valoare de 3 milioane de euro. Iată motivul pentru care mutarea a picat.

Impresarul jucătorului de la acea vreme, Rică Neaga, a spus că mutarea s-ar fi putut realiza înaintea duelului cu West Ham, din grupele Conference League.

Mutarea a picat din cauza faptului că Gigi Becali a cerut 10 milioane de euro în schimbul jucătorului ajuns între timp la Al-Tai, în Arabia Saudită.

„Mie îmi pare rău de Andrei că nu s-a concretizat oferta din Germania. Trei milioane plus bonusuri, nu s-a concretizat și nu a plecat în Germania. Gigi Becali a cerut mai mult. A avut înainte de Augsburg o discuție, nu a venit o ofertă concretă pentru că s-au cerut foarte mulți bani atunci, chiar înaintea meciului de la West Ham când a marcat.

Nu este greu de negociat pentru că are sumele lui. Câteodată după ce nu mai joacă jucătorul, mă uit și la ce s-a întâmplat cu Compagno, să dai nu milion și jumătate și să îl vinzi cu 120.000. Mi se pare o pierdere, dar așa e Gigi. La Cordea a cerut 8 milioane înainte de meciul cu West Ham, a cerut 10 ca să lase la 8, a spus Rică Neaga, la fanatik.ro.

Sunt suficiente transferurile făcute până acum de Gigi Becali pentru grupele Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:04

S-au doborât recorduri în Germania – Scoţia 5-1, meciul de debut de la EURO 2024! Starurile lui Nagelsmann au fost de neoprit

0:02

Niclas Fullkrug a marcat un gol de senzaţie în Germania – Scoţia 5-1! Atacantul a avut şi o reuşită anulată cu VAR

23:50 14 iun.

Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!

23:39 14 iun.

VideoAdina Diaconu şi Maria Xiao au cucerit bronzul la dublu feminin! WTT Star Contender Ljubljana 2024, LIVE VIDEO în AntenaPLAY

23:06 14 iun.

Tricourile jucătorilor naţionalei din meciul cu Ucraina vor fi vândute într-o licitaţie extraordinară! Fondurile vor fi donate

23:02 14 iun.

VideoJucătorii lui Edi Iordănescu pot sărbători victoriile de la EURO 2024 într-o cramă veche de 896 de ani! Imagini spectaculoase

1 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 2 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 3 VIDEO & FOTOLarisa Iordache s-a cununat civil cu Cristian Chiriţa: „Mi-am păstrat şi numele, soţul meu a vrut să fie totul legal”! 4 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 5 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 6 FotoImagini de senzaţie cu Dan Petrescu! A dansat şi a cântat la nunta fiicei lui: „Sunt un tată tinerel!”
Citește și