Închide meniul

Declarație incredibilă a unui fost star din Italia: "Coronavirusul este doar o răceală"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 mai 2020, 13:41

Declarație incredibilă a unui fost star din Italia: "Coronavirusul este doar o răceală"

Hepta

Momentan nu s-a luat nicio decizie în privința reluării sezonului din Serie A

Tacconi tocmai a împlinit 63 de ani și este nerăbdător să vadă din nou meciuri de fotbal și nu oricum, ci de pe stadion. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Pentru mine, coronavirusul este doar o răceală. Când îmi spuneți că au fost mii de morți, spuneți-mi mai exact și care au fost cele provocate de coronavirus. Aș vrea ca fotbalul să se reia cu spectatori în tribune", a spus Stefano Tacconi într-o intervenție la Radio Sportiva. 

Serie A, mai aproape de revenire

Guvernul din Italia le-a permis jucătorilor din Serie A să se antreneze în grupuri, nu individual sau prin parcuri. 

"Comisia specială a oferit un verdict, așa cum i-a solicitat Guvernul, asupra protocolului sanitar, fiind de acord cu măsurile propuse de Ministerul Sănătății. Indicațiile noastre vor fi comunicate Federației Italiene de Fotbal astfel încât echipele să își reia antrenamentele din 18 mai", se arată în comunicatul italienilor.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și