Închide meniul
VIDEO

Deian Sorescu a „spart gheaţa” şi a marcat primul gol la Gaziantep! Execuţie de pus în ramă a românului

Viviana Moraru Publicat: 11 februarie 2024, 17:12

Reclamă
Deian Sorescu a „spart gheaţa şi a marcat primul gol la Gaziantep! Execuţie de pus în ramă a românului

Deian Sorescu a "spart gheaţa" şi a marcat primul gol la Gaziantep

Deian Sorescu, în timpul unui antrenament/ Twitter

Deian Sorescu a „spart gheaţa” şi a marcat primul gol la Gaziantep. Internaţionalul român a punctat superb în victoria cu Istanbulspor, prima obţinută de trupa lui Marius Şumudică, după şapte etape de campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gaziantep a învins-o clar pe Istanbulspor, scor 3-1, în etapa a 25-a din campionatul Turciei. Deian Sorescu şi Denis Drăguş, cu o „dublă”, i-au adus toate cele trei puncte lui Marius Şumudică.

Deian Sorescu a „spart gheaţa” şi a marcat primul gol la Gaziantep

Transferat în această iarnă de Gaziantep, Deian Sorescu a punctat pentru prima dată, în tricoul turcilor. Internaţionalul român a început ca rezervă duelul cu Istanbulspor, fiind trimis în teren în minutul 89, în locul lui Denis Drăguş. Marius Şumudică a făcut astfel o schimbare inspirată, deoarece în minutul 90+5 Sorescu a marcat un gol de senzaţie.

Sorescu a primit o pasă de la Soyalp în flancul stâng al atacului, şi a reuşit să puncteze cu un şut la colţul lung, la care portarul nu a avut nicio şansă.

Reclamă

Primele două goluri ale lui Gaziantep au fost marcate de Denis Drăguş. Internaţionalul român a egalat în minutul 15 cu o execuţie superbă, iar în repriza secundă, din penalty, a dus scorul la 2-1 pentru echipa sa.

Gaziantep a bifat prima victorie, după şapte etape de campionat. Trupa lui Marius Şumudică a acumulat 27 de puncte, după 25 de meciuri disputate, şi a ieşit din „zona roşie” a clasamentului din Turcia.

Denis Drăguş, „dublă” de senzaţie pentru Gaziantep

Denis Drăguş a marcat o „dublă” de senzaţie pentru Gaziantep, în partida pe care echipa lui Marius Şumudică a disputat-o în deplasare, pe terenul lui Istanbulspor, în etapa a 25-a din campionatul Turciei.

Reclamă 4 / 0/3

Într-un meci în care Florin Niţă şi Alexandru Maxim au fost titulari în echipa lui Şumudică, gazdele de la Instanbulspor au deschis scorul încă din minutul 7, prin Loshaj.

La finalul primului sfert de oră al meciului, Denis Drăguş a luat o acţiune pe cont propriu, în flancul stâng şi l-a învins pe portarul Arda cu un şut perfect, direct în plasa laterală. Comentatorul turc al disputei a început să urle numele românului.

Pentru atacantul român de 24 de ani cotat la 2 milioane de euro, acesta a fost al 11-lea gol marcat în cele 29 de meciuri adunate în toate competiile, în tricoul lui Gaziantep. El a mai oferit şi un assist.

Denis Drăguş a reuşit „dubla” în minutul 60. Internaţionalul român a transformat fără emoţii un penalty şi şi-a dus echipa în avantaj, în duelul cu Istanbulspor.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și