Închide meniul
VIDEO

Deian Sorescu, gol după 87 de secunde în Polonia! Internaţionalul român a deschis scorul în Lech Poznan – Rakow

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 28 septembrie 2023, 21:24 / Actualizat: 28 septembrie 2023, 23:07

Deian Sorescu, gol după 87 de secunde în Polonia! Internaţionalul român a deschis scorul în Lech Poznan – Rakow

Deian Sorescu, gol după 87 de secunde în Polonia

Deian Sorescu, în tricoul celor de la Rakow / Profimedia

Deian Sorescu a înscris un gol după 87 de secunde în Polonia. Internaţionalul român a marcat în al doilea minut al meciului dintre Lech Poznan şi Rakow, din etapa a şasea a campionatului din Polonia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acesta este primul gol pentru Deian Sorescu din actuala stagiune, românul având în cont până acum trei pase decisive de la startul sezonului, în toate competiţiile.

Deian Sorescu, gol după 87 de secunde în Polonia!

Deian Sorescu a deschis scorul în al doilea minut al partidei dintre Lech Poznan şi Rakow, din etapa a şasea a campionatului din Polonia. Internaţionalul român se află la prima reuşită din acest sezon, în 16 meciuri disputate în toate competiţiile.

Drachal a centrat foarte bine de pe partea dreaptă, iar fostul jucător de la Dinamo şi FCSB a reluat din interiorul careului de şase metri al celor de la Lech Poznan.

Reclamă

Acesta este al patrulea gol marcat de Sorescu în tricoul lui Rakow şi primul din acest sezon. În actuala stagiune, Sorescu a mai oferit trei pase decisive, două în campionat şi unul în preliminariile UEFA Champions League, în dubla cu Qarabag, din turul al doilea preliminar al competiţiei.

Bucuria celor de la Rakow a durat puţin, deoarece Lech Poznan a restabilit egalitatea în minutul 7, prin Michal Gurgul. În minutul 25, gazdele au făcut 2-1, după golul lui Marchwinski.

Mesajul lui Deian Sorescu, după ce s-a despărţit în mod oficial de FCSB

În ciuda faptului că a sperat să continue la FCSB şi sezonul viitor, Deian Sorescu s-a despărţit de FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Fundaşul de 25 de ani a postat o fotografie în echipamentul celor de la FCSB şi i-a mulţumit vicecampioanei României pentru perioada petrecută în tricoul roş-albastru:

„Mulţumesc pentru tot, FCSB!”, a scris Deian Sorescu, pe contul său de Instagram.

De asemenea, la momentul plecării lui Sorescu, Gigi Becali a dezvăluit și motivul pentru care nu l-a achiziționat definitiv pe fotbalist. Latifundiarul din Pipera a menționat că fostul fotbalist de la Dinamo este un jucător bun, dar că suma cerută în schimbul acestuia era una prea mare.

„Sorescu, bun jucător, dar 900.000 euro. Atât era clauza de achitare”, a spus atunci Gigi Becali la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! Vezi toate știrile
Citește și