Închide meniul
VIDEO

Gigi Becali îl poate regreta pe Deian Sorescu. Fostul jucător al FCSB-ului, decisiv în meciul lui Rakow

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 5 august 2023, 20:44

Gigi Becali îl poate regreta pe Deian Sorescu. Fostul jucător al FCSB-ului, decisiv în meciul lui Rakow

Gigi Becali îl poate regreta pe Deian Sorescu

Colaj Gigi Becali și Deian Sorescu / Profimediaimages

Gigi Becali îl poate regreta pe Deian Sorescu. Fotbalistul român a fost decisiv în ultimul meci jucat de polonezii de la Rakow, din etapa a doua a campionatului intern.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul fotbalist al celor de la FCSB a revenit la Rakow, după ce latifundiarul din Pipera nu a dorit să îl cumpere definitiv de la formația poloneză. Gigi Becali ar fi trebuit să le plătească polonezilor suma de 900.000 de euro, pentru a-și asigura definitiv serviciile jucătorului trecut și pe la Dinamo.

Gigi Becali îl poate regreta pe Deian Sorescu. Fotbalistul, pasă de gol și penalty obținut în partida lui Rakow

Deian Sorescu a scos penalty şi a dat pasă de gol pentru Rakow în etapa a doua din Polonia. Echipa românului a terminat la egalitate sâmbătă, pe teren propriu, scor 2-2, cu formaţia Warta Poznan. Jucătorul român Deian Sorescu a fost la originea ambelor goluri ale gazdelor, notează news.ro.

Pe Miejski Stadion, oaspeţii au deschis scorul încă din minutul 5, prin Miguel Luis. Egalarea a venit abia în repriza secundă, atunci când Deian Sorescu a fost faultat în careul oaspeţilor şi Lukasz Zwolinski a transformat lovitura de pedeapsă, în minutul 50.

Reclamă

În minutul 58 Warta a revenit în avantaj, la reuşita lui Maciej Zurawski, iar gazdele au egalat în minutul 84, când Jean Carlos a înscris din pasa lui Sorescu. La Rakow Bogdan Racoviţan şi Deian Sorescu au fost integralişti. În clasament, după două etape, Rakow se află pe locul 5, cu 4 puncte.

Deian Sorescu a jucat pentru FCSB din luna ianuarie a acestui an. În jumătatea de sezon petrecută în tricoul „roș-albaștrilor”, fotbalistul a reușit să joace 18 partide și să marcheze două goluri. În prezent este cotat la 1,5 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

În cariera sa a jucat pentru Poli Timișoara, Dinamo, Rakow și FCSB. A atins cea mai mare cotă de piață în luna decembrie a anului 2021, în perioada în care juca pentru echipa din Ștefan cel Mare. Atunci, fotbalistul era cotat la 1,9 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Mesajul lui Deian Sorescu, după ce s-a despărţit în mod oficial de FCSB

În ciuda faptului că a sperat să continue la FCSB şi sezonul viitor, Deian Sorescu a anunţat în mod oficial că pleacă de la FCSB.

Fundaşul de 25 de ani a postat o fotografie în echipamentul celor de la FCSB şi i-a mulţumit vicecampioanei României pentru perioada petrecută în tricoul roş-albastru:

„Mulţumesc pentru tot, FCSB!”, a scris Deian Sorescu, pe contul său de Instagram.

De asemenea, la momentul plecării lui Sorescu, Gigi Becali a dezvăluit și motivul pentru care nu l-a achiziționat definitiv pe fotbalist. Latifundiarul din Pipera a menționat că fostul fotbalist de la Dinamo este un jucător bun, dar că suma cerută în schimbul acestuia era una prea mare.

„Sorescu, bun jucător, dar 900.000 euro. Atât era clauza de achitare”, a spus atunci Gigi Becali la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 Vezi toate știrile
Citește și