Închide meniul

Marius Şumudică, victorie dramatică în Cupa Turciei! Gaziantep a marcat golul victoriei la ultima fază

Alex Masgras Publicat: 17 ianuarie 2024, 16:46

Reclamă
Marius Şumudică, victorie dramatică în Cupa Turciei! Gaziantep a marcat golul victoriei la ultima fază

Marius Şumudică, vizită surpriză după ce a fost dat afară de la Gaziantep

Marius Şumudică, în timpul unui meci în Turcia / Profimedia

Marius Şumudică a obţinut o victorie dramatică în Cupa Turciei! Gaziantep, echipa pregătită de antrenorul român, s-a impus cu 1-0 în meciul cu Bodrumspor şi a obţinut calificarea în optimile de finală ale Cupei Turciei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Golul victoriei a fost marcat de fundaşul senegalez Papy Djilobodji. Acesta a înscris în al şaselea minut de prelungiri.

Marius Şumudică, victorie dramatică în Cupa Turciei!

Gaziantep, formaţia pregătită de Marius Şumudică, a trecut peste înfrângerea din ultima etapă de campionat cu liderul Fenerbahce şi a obţinut calificarea în optimile de finală ale Cupei Turciei. Gaziantep a învins-o cu 1-0 pe Bodrumpsor, echipă din a doua ligă a Turciei.

Golul victoriei a fost marcat de senegalezul Papy Djilobodji. Veteranul de 35 de ani a înscris în minutul 90+6 cu o lovitură de cap din centrarea lui Lazar Markovic, fostul jucător al lui Liverpool. Djilobodji a dat startul petrecerii pe banca tehnică, întreg staff-ul sărbătorind din plin golul care a obţinut calificarea.

Reclamă

Pentru Gaziantep urmează duelul de la finalul săptămânii din campionat de pe terenul celor de la Sivasspor. După 20 de etape, echipa lui Marius Şumudică se află pe locul 16, cu 21 de puncte, la un singur punct deasupra primului loc retrogradabil. De partea cealaltă, Sivasspor este pe locul 11, cu 25 de puncte.

Marius Şumudică vrea să îl transfere definitiv pe Denis Drăguş

Marius Şumudică vrea să îl transfere definitiv pe Denis Drăguş! Internaţionalul român e împrumutat până în vară de Gaziantep de la Standard Liege.

Potrivit fanatik.ro, Gaziantep le-a trimis belgienilor o ofertă de 2 milioane de euro pentru a-l achiziţiona definitiv pe Drăguş, dar belgienii ar fi respins oferta turcilor.

Reclamă 4 / 0/3

Echipa belgiană îl deţine pe Denis Drăguş până în vara lui 2025. Jucătorul naţionalei e cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 2 milioane de euro, dar Standard speră să obţină mai mulţi bani de pe urma transferului românului.

Potrivit sursei citate, Watford, Stuttgart si Hoffenheim ar fi pe urmele lui Drăguş. Belgienii ar putea miza şi pe EURO 2024, care i-ar putea mări cota jucătorului naţionalei, în cazul în care va prinde un turneu final foarte bun.

Denis Drăguş e în formă la Gaziantep, acolo unde e antrenat de Marius Şumudică. Drăguş e coleg la Gaziantep cu Florin Niţă şi Alex Maxim, iar lor urmează să li se alăture un alt român, Deian Sorescu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și