Închide meniul
VIDEO

Dejan Lovren și-a primit „botezul” la PAOK! Cum l-au întâmpinat jucătorii lui Răzvan Lucescu, la antrenament

Alex Ioniță Publicat: 19 septembrie 2024, 15:23

Reclamă
Dejan Lovren și-a primit botezul” la PAOK! Cum l-au întâmpinat jucătorii lui Răzvan Lucescu, la antrenament

Dejan Lovren și-a primit „botezul” la PAOK!

Foto: Instagram @PAOK

Dejan Lovren și-a primit „botezul” la PAOK! Fundașul care a câștigat Liga Campionilor alături de Liverpool a fost întâmpinat de noii săi colegi, dar nu a „scăpat” de o tradiție deja cunoscută în lumea fotbalului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Răzvan Lucescu a dat o adevărată lovitură pe piața transferurilor și l-a adus pe Lovren, în această toamnă, pentru a se lupta la titlu. Meciurile din Superliga Greciei se văd LIVE în AntenaPLAY.

Dejan Lovren și-a primit „botezul” la PAOK!

Jucătorii lui PAOK i-au făcut „botezul” lui Dejan Lovren, pe terenul de antrenament al clubului.

Aceștia au format două rânduri și l-au pus pe Lovren să treacă prin mijloc, pentru a-l lovi cu palmele, o modalitate de „botez” regăsită și la marile cluburi ale lumii.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by PAOK FC (@paok_fc)

Reclamă
Reclamă

În cariera sa, Lovren a mai evoluat pentru: Dinamo Zagreb, Inter Zapresic, Olympique Lyon, Southampton, Liverpool și Zenit. În momentul de față este cotat la suma de 1,2 milioane de euro.

A atins cea mai mare cotă de piață în luna august a anului 2014. La momentul respectiv, fundașul valora suma de 20 de milioane de euro.

Răzvan Lucescu a spus totul după primele puncte pierdute cu PAOK în Superliga Greciei

Răzvan Lucescu a spus totul după primele puncte pierdute cu PAOK în Superliga Greciei, în urma egalului, 0-0, cu Panathinaikos. Partida din etapa a patra a fost exclusiv în AntenaPLAY.

Reclamă

După primele patru etape, PAOK este pe locul 2, cu 10 puncte, fiind depăşită de liderul AEK Atena, dar și de Olympiacos, la golaveraj. Lucescu a susţinut că are un singur regret după duelul cu Panathinaikos: lipsa de atenţie din faţa porţii.

„Am jucat împotriva unei echipe grele, cu multă calitate. E una dintre cele mai bune echipe din ţară. Regret că nu am câştigat cele trei puncte, mai ales că am avut atâtea ocazii. Trebuie să profiţi de ele împotriva unui asemenea adversar.

Am dominat prima repriză, am presat, le-am făcut viaţa grea, am închis spaţiile. În repriza a doua, intensitatea nu a mai fost aceaaşi. Sunt fericit cu evoluţia avută, dar şi supărat pentru că nu am reuşit să câştigăm acest meci”, a spus Lucescu, citat de gazzetta.gr.

PAOK Salonic, antrenată de Răzvan Lucescu, a remizat, duminică, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa Panathinaikos, într-un meci din etapa a patra a campionatului Greciei.

PAOK ocupă locul trei în clasament, cu zece puncte, înregistrând trei victorii şi o remiză în primele patru etape. Lider este AEK Atena, tot cu zece puncte.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25 27 sept.

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21 27 sept.

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09 27 sept.

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii” 6 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut
Citește și