Închide meniul

Dele Alli a povestit dramele prin care a trecut în copilărie: „Am fost abuzat de prietenul mamei mele”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 13 iulie 2023, 15:42

Dele Alli a povestit dramele prin care a trecut în copilărie: „Am fost abuzat de prietenul mamei mele

Dele Alli a povestit dramele prin care a trecut în copilărie

Dele Alli, în tricoul lui Besiktas / Profimedia

Dele Alli a povestit dramele prin care a trecut în copilărie. În vârstă de 27 de ani, Alli a fost unul dintre cei mai promiţători jucători din Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La Tottenham, Dele Alli a traversat cea mai bună perioadă a carierei, dar ultimele sezoane au fost dezamăgitoare din toate punctele de vedere.

Dele Alli a povestit dramele prin care a trecut în copilărie: „Am fost abuzat de prietenul mamei mele”

În ianuarie 2022, el a ajuns din postura de jucător liber de contract la Everton. Nu a reuşit să se impună pe Goodison Park, după care a urmat o nouă etapă dezamăgitoare din cariera sa, împrumutul la Besiktas.

Revenit la Everton, Dele Alli a vorbit cu Gary Neville şi a făcut mai multe dezvăluiri emoţionante legate de trecutul său.

„Când aveam şase ani am fost abuzat de prietenul mamei mele, deoarece mama era alcoolică. Asta se întâmpla când aveam 6 ani.

Reclamă

Apoi am fost trimis în Africa pentru a învăţa să fiu disciplinat, după care m-am întors. La 7 ani am început să fumez, după care la 8 ani am început să vând droguri.

O persoană mai în vârstă mi-a spus că nu ar opri un copil pe bicicletă, aşa că mergeam cu mingea de fotbal şi cu drogurile la mine. La 12 ani am fost atârnat de pe un pod de un bărbat.

La 12 ani am fost adoptat de o familie grozavă. Nu puteam să cer oameni mai buni decât ei, pentru tot ce au făcut pentru mine. Dacă Dumnezeu a creat oamenii, pe ei i-a creat. Sunt minunaţi şi m-au ajutat enorm. Când locuiam cu ei îmi era greu să mă deschis entru că simţeam că e uşor pentru ei să scape de mine”, a spus Dele Alli, în cadrul podcastului The Overlap al lui Gary Neville.

Reclamă 4 / 0/3

Dele Alli: „Trebuie să iei decizia singur, altfel nu va funcţiona”

Revenit în Anglia, Dele Alli a devenit dependent de somnifere şi s-a internat într-un centru de recuperare:

„Când am revenit din Turcia şi am aflat că am nevoie de o operaţie eram într-o stare foarte proastă din punct de vedere mental şi am decis să mă duc la o clinică de recuperare, acolo unde se confruntă cu multe cazuri de dependenţă şi traume. Am simţit că este momentul.

Nu ţi se poate spune să mergi acolo. Trebuie să ştii şi să iei decizia singur, altfel nu va funcţiona”, a mai spus Dele Alli.

Dele Alli are 194 de meciuri în Premier League în care a marcat 51 de goluri şi a oferit 37 de pase de gol. În tricoul lui Tottenham, el a jucat în 269 de meciuri, reuşind să înscrie de 67 de ori şi să ofere 51 de pase decisive.

La naţionala Angliei, el are 37 de selecţii şi 3 pase de gol. Potrivit transfermarkt.com, Alli este cotat la 8 milioane de euro în acest moment.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” Vezi toate știrile
Citește și