Închide meniul
VIDEO

Dele Alli, ratare incredibilă în amicalul pierdut umilitor de Everton, 0-4 cu Minnesota

Viviana Moraru Publicat: 21 iulie 2022, 14:09

Dele Alli, ratare incredibilă în amicalul pierdut umilitor de Everton, 0-4 cu Minnesota

Dele Alli, ratare incredibilă

Dele Alli/ Profimedia

  • Dele Alli, ratare incredibilă în amicalul echipei sale
  • Everton a fost învinsă de Minnesota, scor 0-4

Dele Alli a avut o ratare incredibilă în amicalul pierdut de Everton cu Minnesota, scor 0-4. Mijlocaşul englez nu a reuşit să înscrie cu poarta goală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Everton a pierdut la scor al doilea amical al verii, 0-4 cu americanii de la Minnesota. Trupa lui Frank Lampard a cedat şi în faţa lui Arsenal, scor 0-2.

Dele Alli, ratare incredibilă în amicalul pierdut de Everton cu Minnesota, scor 0-4

Dele Alli s-a făcut remarcat în amicalul lui Eveton printr-o ratare incredibilă. Englezul a trimis balonul peste poarta goală, din trei metri. Alli a fost introdus la pauză, iar în minutu 74 s-a făcu de râs, la scorul de 3-0 pentru Minnesota, lovind greşit balonul.

Reclamă

Dele Alli a fost transferat gratis în această iarnă de Everton, de la Tottenham. Pentru Spurs, a fost o adevărată speranţă, în urmă cu patru ani fiin cotat la 100 de milioane de euro. În prezent, internaţionalul englez a ajuns să valoreze 16 milioane de euro.

Reclamă

La Tottenham, Dele Alli a evoluat timp de şase sezoane şi jumătate. În 268 de partide, englezul a marcat 66 de goluri şi a contribuit cu pasă decisivă la alte 60. Totodată, mijlocaşul de 26 de ani a evoluat şi petru echipa naţională a Angliei, pentru care a bifat 37 de meciuri, marcând de 3 ori.

Richarlison a semnat cu Tottenham. Suma colosală plătită de londonezi în schimbul său

Richarlison s-a transferat de la Everton la Tottenham. Brazilianul e al patrulea cel mai scump transfer făcut în această vară.

60 de milioane de lire sterline a costat-o pe Tottenham transferul lui Richarlison, conform celebrului jurnalist Fabrizio Romano.

Reclamă 4 / 0/3

Doar transferurile lui Aurélien Tchouameni (80 de milioane de euro, Real Madrid), Darwin Nunez (75 de milioane de euro, Liverpool) și Erling Haaland (60 de milioane de euro, Manchester City) au costat mai mult decât cel al lui Richarlison.

Richarlison a reușit 11 goluri și 5 pase decisive în sezonul trecut pentru Everton. Brazilianul juca pe Goodison Park din 2018, când a venit de la Watford pentru 40 de milioane de euro.

Yves Bissouma, Ivan Perisic și Ben Forster sunt ceilalți jucători transferați de Tottenham în această vară.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Premier League • 21 mart., 17:01
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Reacţia lui Gică Popescu, după ce a văzut meciul de coşmar al lui Radu Drăguşin la Tottenham
Premier League • 18 mart., 20:56
Reacţia lui Gică Popescu, după ce a văzut meciul de coşmar al lui Radu Drăguşin la Tottenham: „Asta ar trebui să se întâmple!”
Radu Drăguşin a anunţat obiectivul României la EURO 2024
EURO 2024 • 18 mart., 17:17
Radu Drăguşin a anunţat obiectivul României la EURO 2024: „S-a ridicat ştacheta! Asta e datoria noastră!”
"Ce te-a impresionat la Tottenham?" Radu Drăguşin a dat imediat răspunsul
Premier League • 18 mart., 16:07
„Ce te-a impresionat la Tottenham?” Radu Drăguşin a dat imediat răspunsul: „A fost un obiectiv!”
Robbie Fowler a ajuns în România şi a vorbit despre Radu Drăguşin
Premier League • 17 mart., 14:42
„Are ceva special!” Ce a spus Robbie Fowler despre Radu Drăguşin. Sfatul pe care i l-a dat legenda lui Liverpool: „Asta e cheia”