Închide meniul

Denis Alibec a înscris primul gol pentru Al Muaither. Atacantul român s-a dezlănţuit în Qatar

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 august 2023, 19:37

Reclamă
Denis Alibec a înscris primul gol pentru Al Muaither. Atacantul român s-a dezlănţuit în Qatar

Denis Alibec, oficial la Muaither SC / Facebook

Denis Alibec a înscris primul gol pentru Al Muaither, chiar la al doilea meci pentru echipa sa. Atacantul român a marcat în minutul 37 al partidei din deplasarea de la Al-Duhail.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Alibec a avut nevoie de două meciuri pentru a demonstra de ce e în stare în campionatul din Qatar. După un debut nefericit, Alibec a marcat primul gol pentru noua echipă.

Denis Alibec a înscris primul gol pentru Al Muaither

Al Muaither s-a văzut condusă încă din minutul 9 de Al-Duhail, când Michael Olunga a deschis scorul. Al Muaither a egalat cu 8 minute înainte de pauză, după reuşita lui Alibec.

Denis Alibec, mesaj emoţionant pentru Hagi şi foştii colegi de la Farul: „Cel mai frumos capitol din viaţa mea!”

Denis Alibec a transmis un mesaj emoţionant pentru Hagi şi foştii colegi de la Farul, după ce a fost prezentat oficial la Muaither SC.

Reclamă

Denis Alibec a plecat de la Farul după ce anul trecut a contribuit din plin la câştigarea titlului. După ce a fost prezentat oficial în Qatar, Alibec a transmis un mesaj emoţionat pentru foştii săi colegi.

A fost un an incredibil, cel mai frumos capitol din viaţa mea. Vă mulţumesc tuturor pentru că ați fost mereu alături de mine, colegi, antrenori și bineînțeles suporterii care sunt incredibili. Sunt sigur că o ajungeţi în grupe şi că o sa câștigați un nou trofeu. Eu, cu siguranță, voi fi mereu alături de voi cu inima şi sufletul ! Mulțumesc, Farul Constanţa. Mulțumesc, Peluza Marină. Mulţumesc, Constanţa. Ne vom revedea curând”, a transmis Denis Alibec.

Denis Alibec va încasa 800.000 de dolari pentru cele 8 luni de contract.

Reclamă 4 / 0/3

„Gică s-a ţinut de cuvânt şi l-a lăsat să plece”

Marius Şumudică anunţa, înainte ca transferul lui Alibec la Muaither SC să devină oficial, că fostul atacant al lui Farul a făcut vizita medicală la clubul din Qatar.

Dimineață a făcut vizita medicală. Acum, mai erau câteva clauze de pus la contract, dar, în principiu, în seara asta se semnează actele. Mâine încep campionatul, nu va evolua, nici nu va fi în lot. Totul e în regulă, l-a dus managerul care m-a dus și pe mine, Cătălin Liță. Am vorbit cu el si mi-a spus că erau la club, să semneze actele. Testul medical a fost ok, trebuia schimbat ceva în contract, mici detalii.

Şumudică spunea că Alibec a avut o ofertă şi mai avantajoasă financiar, din Iran, dar a refuzat să meargă acolo.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” 21:45 LIVE VIDEOCanada – Norvegia se joacă ACUM în AntenaPLAY! Kazahstan – Suedia 1-3. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 21:28 BREAKING NEWSLiviu Bocciu va fi eliberat din închisoare! Anunțul momentului pentru fanii Rapidului 21:20 LIVE VIDEOLeeds – Norwich, acum în AntenaPLAY. Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 21:19 VideoReportaj special de la Imola! Omagiu pentru Ayrton Senna, din locul în care legenda Formulei 1 şi-a pierdut viaţa. EXCLUSIV 21:06 „Mă apăr singur!” Replica lui Florin Talpan, după ce Ilie Năstase a acuzat că îl va da în judecată 20:48 Andrea Compagno a văzut lista atacanților doriți de Gigi Becali și a reacționat imediat. A spus cine l-ar putea înlocui la FCSB 20:15 Iga Swiatek, prima finalistă a turneului WTA de la Roma! Poate avea parte de un duel fabulos în ultimul act Vezi toate știrile
Citește și