Închide meniul
VIDEO

Denis Alibec a marcat un nou gol pentru Muaither! Execuția cu care forțează mâna lui Edi Iordănescu, pentru a merge la EURO 2024

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 20 decembrie 2023, 17:16

Denis Alibec a marcat un nou gol pentru Muaither! Execuția cu care forțează mâna lui Edi Iordănescu, pentru a merge la EURO 2024

Denis Alibec a marcat un nou gol pentru Muaither

Denis Alibec / Profimedia

Denis Alibec a marcat un nou gol pentru Muaither! Atacantul echipei naționale a marcat în ultimul meci al formației sale, din campionatul qatarez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Tricolorul” a pus umărul la calificarea României la EURO 2024. Acum, acesta se luptă pentru a prinde un loc în naționala lui Edi Iordănescu la turneul final din Germania, care va avea loc vara viitoare.

Denis Alibec a marcat un nou gol pentru Muaither. Reușita atacantului

Golul lui Alibec a fost marcat în partida cu Al-Wakra, din etapa a 12-a a sezonului din Qatar. Meciul a început totuși cum nu se putea mai prost pentru echipa românului.

Oaspeții au înscirs de 2 ori încă de la primele faze ale partidei. Mai exact, în minutul 2 a marcat Mazeed, iar în minutul 5 diferența a fost majorată de Boussafi.

Denis Alibec a redus din diferență în minutul 30. Acesta a primit o centrare pe jos, de senzație, în apropierea punctului cu var și a trimis balonul cu putere în poarta adversarilor.

Reclamă

De aemenea, echipa românului a restabilit egalitatea în minutul 32, după o lovitură de la 11 metri care a fost transformată de El Hassouni.

După această reușită, atacantul cu 36 de meciuri la echipa națională a României a ajuns la 4 goluri marcate în 12 partide. În momentul de față, Denis Alibec este cotat la suma de 800.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă 4 / 0/3

Singura condiţie pe care Gică Hagi i-a pus-o lui Denis Alibec

Alibec a plecat în vară de la Farul Constanța și a semnat cu Muaither, echipă din Qatar. Totuşi, şi-ar dori să se întoarcă în România pentru a îl convinge pe Edi Iordănescu să îl convoace în lotul pentru EURO 2024.

Hagi a recunoscut că şi-ar dori revenirea golgheterului, dar a pus o condiţie. E nevoie ca Alibec să îşi reducă serios pretenţiile financiare şi să renunţe la salariul uriaş pe care îl încasează la arabi. Atacantul în vârstă de 32 de ani încasează, lunar, 100.000 de euro.

„Vom vedea ce va fi, dar acum cred că ar fi cea mai mare greșeală să vorbesac despre transferuri, chiar dacă se lucrează la asta. Vom vedea, nu știu.

Denis să lase banii pe care îi are şi să vină la Farul, să dea Domnul… dar să lase pe care îi are acolo și să se întoarcă în condițiile financiare de la noi, mâine, nu-i nicio problemă! Dar mira-m-aș, e foarte greu. De aceea a și plecat, întrucât câștigă foarte mult acolo. Dar, dacă el vine, îl primim cu brațele deschise.

E omul casei, fost căpitan, care a avcut o contribuiție foarte mare la titlul câștigat de noi în sezonul trecut. Când ai jucători de acest gen, poți spera cât mai sus”, a declarat Gică Hagi.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:57 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:39 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Clujenii au deschis scorul! Meci vital pentru olteni 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 LIVE VIDEOBlackburn – Coventry se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Hull City – Ipswich (22:00)! Spectacol în Championship Vezi toate știrile
Citește și