Închide meniul

Denis Alibec, lovitură de 1.200.000 de euro! Atacantul echipei naționale primește bani de la Kayserispor

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 8 februarie 2024, 17:22

Denis Alibec, lovitură de 1.200.000 de euro! Atacantul echipei naționale primește bani de la Kayserispor

Denis Alibec lovitură 1.200.000 de euro

Denis Alibec, în vacanţă / Instagram Denis Alibec

Denis Alibec a dat o lovitură de 1.200.000 de euro. Atacantul echipei naționale, legitimat în prezent la Muaither, a primit o veste excelentă din partea celor de la Kayserispor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul de 33 de ani a câștigat încă din vara anului trecut procescul cu formația din Turcia, însă acum va primi și banii din partea oficialilor. Acesta are de încasat 450.000 de euro pentru neplata salariilor restante și 750.000 de euro drept compensații pentru încetarea contractului.

Denis Alibec, lovitură de 1.200.000 de euro

Președintele echipei din Turcia, Ali Camli, a dezvăluit faptul că formația pe care o reprezintă își va plăti în cel mai scurt timp datoriile către foștii jucători. Totodată, oficialul lui Kayserispor a spus că fosta echipă a românului are de achitat, în total, suma de 5 milioane de euro.

”Interdicția la transferuri nu a fost încă ridicată. Am închis patru cazuri astăzi (n.r. – marți, 6 februarie) și mai avem două cazuri, ale lui Bertolacci și Denis Alibec. Încercăm, sperăm că mâine le vom putea închide.

Costul total al acestor șase cazuri despre care vorbim este de 5 milioane de euro. Tot contextul a fost cauzat de un management prost, prejudiciul adus clubului e din cauza unei strategii fără cunoștințe în afaceri. Trebuie să rezolvăm situația” a spus oficialul turcilor, citat de ntvspor.net.

Reclamă

Denis Alibec a ajuns la Kayserispor în luna octombrie a anului 2020. La momentul respectiv, turcii îl achiziționau pentru suma de 1 milion de euro, de la Astra Giurgiu. A fost împrumutat la CFR Cluj și Atromitos, iar în cele din urmă a ajuns la Farul, în vara lui 2022.

În momentul de față este cotat la suma de 800.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Denis Alibec a dat cărțile pe față și a explicat de ce nu s-a întors la Farul Constanța

Alibec este legitimat, în prezent, la fomația Muaither SC, din campionatul din Qatar. Totuși, acesta dorește să participe alături de echipa națională la EURO 2024, iar pentru a fi convocat de Edi Iordănescu, ar fi vrut să revină la Farul, în această iarnă.

Reclamă 4 / 0/3

Totuși, potrivit dezvăluirilor făcute de atacant, mutarea nu s-a realizat deoarece tehnicianul lui Muaither nu a dorit să îl lase să plece la campioana României.

„O revenire a mea la Constanța nu depindea de mine și nici de Farul, ci numai de actualul club. Sunt jucător sub contract și cei de aici au, de asemenea, anumite obiective. În plus, între mine și Farul nu va fi nevoie niciodată de negociere, ne-am înțelege cu siguranță.

Din păcate, afirmațiile apărute în presă, cum că aș fi fost deranjat că Farul nu a negociat pentru mine, sunt neadevărate, pe mine nu m-a contactat nimeni. Eu am discutat cu antrenorul de aici și o plecare a mea nu era posibilă”, a declarat Denis Alibec, potrivit unei postări a oficialilor de la Farul.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
Vezi toate știrile
Citește și