Închide meniul

Denis Alibec a dat cărțile pe față și a explicat de ce nu s-a întors la Farul Constanța: „Nu va fi nevoie de negociere”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 26 ianuarie 2024, 16:52

Denis Alibec a dat cărțile pe față și a explicat de ce nu s-a întors la Farul Constanța: Nu va fi nevoie de negociere”

Denis Alibec a dat cărțile pe față și a explicat de ce nu s-a întors la Farul Constanța

Denis Alibec, în timpul unui meci la echipa națională a României / Profimedia

Denis Alibec a dat cărțile pe față și a explicat de ce nu s-a întors la Farul Constanța. Atacantul echipei naționale a vorbit despre motivul pentru care nu poate reveni în lotul campioanei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alibec este legitimat, în prezent, la fomația Muaither SC, din campionatul din Qatar. Totuși, acesta dorește să participe alături de echipa națională la EURO 2024, iar pentru a fi convocat de Edi Iordănescu, ar fi vrut să revină la Farul, în această iarnă.

Denis Alibec a dat cărțile pe față și a explicat de ce nu s-a întors la Farul Constanța. Explicația atacantului

Totuși, potrivit dezvăluirilor făcute de Denis Alibec, mutarea nu s-a realizat deoarece tehnicianul lui Muaither nu a dorit să îl lase să plece la campioana României.

„O revenire a mea la Constanța nu depindea de mine și nici de Farul, ci numai de actualul club. Sunt jucător sub contract și cei de aici au, de asemenea, anumite obiective. În plus, între mine și Farul nu va fi nevoie niciodată de negociere, ne-am înțelege cu siguranță.

Din păcate, afirmațiile apărute în presă, cum că aș fi fost deranjat că Farul nu a negociat pentru mine, sunt neadevărate, pe mine nu m-a contactat nimeni. Eu am discutat cu antrenorul de aici și o plecare a mea nu era posibilă”, a declarat Denis Alibec, potrivit unei postări a oficialilor de la Farul.

Reclamă

De asemenea, reprezentanții formației de la malul mării, pregătită de Gică Hagi, au explicat și ei care este siutația atacantului care a câștigat, în sezonul trecut, titlul de campion alături de „marinari”.

”Denis Alibec este unul din cei mai importanți jucători pe care i-a avut clubul nostru și care, în sezonul trecut, a fost determinant în câștigarea campionatului.

Cu toții ne-am fi dorit revenirea unui astfel de jucător valoros la Constanța, dar, din păcate, acest lucru nu poate fi realizat în acest moment.

Reclamă 4 / 0/3

Farul nu poate negocia revenirea lui Denis Alibec, pentru că se află sub contract și este unul dintre jucătorii importanți ai clubului din Qatar”, s-a arătat în comunicatul celor de la Farul.

Motivul pentru care Marius Șumudică nu l-a transferat pe Denis Alibec la Gaziantep

Tehnicianul român a făcut o dezvăluire legată de acest subiect la întoarcerea în țară. „Șumi” a menționat faptul că și-ar fi dorit să îl aducă pe Denis Alibec la formația sa, doar că s-a lovit de o problemă care nu permite această mutare.

„Eu pe unde am fost am luat jucători români cu mine și o să iau mereu. Nu fug de jucătorii români niciodată, fiindcă îi oblig luându-i cu mine și îmi dau ceva înapoi. Drăguș face un sezon extraordinar, Niță extraordinar. 

Maxim este în revenire, a avut niște probleme personale, a fost și accidentat la ultimul joc, de aceea nu a jucat titular. Probabil am eu talentul ăsta să-i fac să joace și pentru mine la un moment dat. Da, am vrut să-l iau și pe Alibec, dar este la a treia echipă și nu se poate transfera”, a spus Marius Șumudică.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:57 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:39 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Clujenii au deschis scorul! Meci vital pentru olteni 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 LIVE VIDEOBlackburn – Coventry se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Hull City – Ipswich (22:00)! Spectacol în Championship 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria Vezi toate știrile
Citește și