Închide meniul

Denis Drăguş a dezvăluit „secretul” lui Marius Şumudică: „Asta a scos la iveală!” Ce a declarat despre transferul la Gaziantep

Viviana Moraru Publicat: 28 octombrie 2023, 22:01

Reclamă
Denis Drăguş a dezvăluit „secretul lui Marius Şumudică: „Asta a scos la iveală! Ce a declarat despre transferul la Gaziantep

Prima echipă care l-a ofertat pe Denis Drăguș

Denis Drăguş, în timpul unui antrenament la Gaziantep/ Twitter Gaziantep

Denis Drăguş a dezvăluit „secretul” lui Marius Şumudică. Internaţionalul român a dezvăluit că „Şumi” a contribuit la spiritul echipei, şi s-a declarat extrem de fericit de faptul că antrenorul l-a transferat la Gaziantep.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Drăguş a oferit declaraţii şi despre duelul „de foc” pe care Gaziantep îl va avea în această rundă din campionatul Turciei. Trupa lui Marius Şumudică se va duela cu Beşiktaş, în deplasare.

Denis Drăguş a dezvăluit „secretul” lui Marius Şumudică

Denis Drăguş a dezvăluit că se simte excelent la Gaziantep, mulţumindu-le fanilor şi oficialilor clubului pentru acest fapt. Internaţionalul român a declarat că se simte chiar ca acasă în Turcia, şi vrea să marcheze cât mai multe goluri, pentru a-i răsplăti încrederea lui Marius Şumudică.

În privinţa lui „Şumi”, Drăguş a declarat că acesta a contribuit decisiv la spiritul echipei, reuşind să unifice toţi jucătorii. Atacantul i-a mulţumit lui Şumudică pentru faptul că l-a transferat în prima ligă din Turcia, la începutul sezonului.

„Sunt foarte fericit aici încă din prima zi în care am venit. Fanii, conducerea, staff-ul, toată lumea m-a făcut să mă simt de parcă aș fi la ei acasă, m-au întâmpinat astfel.

Reclamă

De aceea sunt aici, sunt foarte fericit. Așa cum știe deja toată lumea, va fi un meci dificil, dar nu vrem să mergem acolo și să ne întoarcem cu mâna goală, vrem în mod clar să ne întoarcem cu puncte.

Șumudică a scos la iveală spiritul echipei și a devenit o forță care unifică. Sunt extrem de fericit că m-a adus aici și am câteva lucruri pentru care să îl răsplătesc. Aș fi foarte fericit să ofer lucruri înapoi.

Mă simt ca acasă aici, nu știu ce se va întâmpla la finalul sezonului. În ceea ce privește obiectivul, vreau să marchez cât de multe goluri pot, să dau câte pase de gol pot și să contribui la echipă până la finalul sezonului!”, a declarat Denis Drăguş, conform presei din Turcia.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Șumudică nu se teme de Beșiktaș

Marius Șumudică nu se teme înaintea duelului dintre Beșiktaș și Gaziantep. Turcii au aflat că antrenorul român a transmis un mesaj categoric la antrenamentele echipei sale, mărturisindu-le jucătorilor că vrea să obține puncte în duelul de la Istanbul.

Marius Șumudică a avut un discurs clar în fața jucătorilor săi, la antrenamentul desfășurat miercuri. Antrenorul român le-a transmis elevilor săi faptul că își dorește ca ei să se concentreze la maxim în disputa „de foc” cu Beșiktaș, pentru a obține un rezultat pozitiv.

„Șumi” a mai transmis faptul că în cazul unei victorii pe terenul celor de la Beșiktaș, Gaziantep va trece la „un alt nivel”.

„Beșiktaș este o echipă importantă și puternică, îi respectăm. Dar mergem acolo pentru a obține puncte și vreau ca toată lumea să se concentreze pe acest meci. Dacă vom obține un rezultat bun la Istanbul, atunci vom trece la un alt nivel”, le-a transmis Marius Șumudică jucătorilor săi, conform presei din Turcia.

Marius Șumudică a obținut trei victorii în cinci meciuri pe banca celor de la Gaziantep. În ultima etapă, trupa antrenorului român a învins-o cu 1-0 pe Antalyaspor.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:27 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele de start 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 VIDEOAbbi Pulling a dominat F1 Academy de la Miami! Victorii în ambele curse, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! Vezi toate știrile
Citește și