Închide meniul
Foto

Denis Drăguş, gol în Gaziantep – Istanbulspor! Şumudică a înnebunit în prima repriză după ce VAR-ul i-a anulat două goluri

Alex Ioniță Publicat: 22 septembrie 2023, 22:01

Reclamă
Denis Drăguş, gol în Gaziantep – Istanbulspor! Şumudică a înnebunit în prima repriză după ce VAR-ul i-a anulat două goluri

Denis Drăguş gol Gaziantep - Istanbulspor

Denis Drăguș, în Gaziantep - Istanbulspor / Profimedia

Denis Drăguș a marcat primul gol pentru Gaziantep. Atacantul român a deschis scorul în partida cu Istanbulspor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Odată cu sosirea la Gaziantep, Marius Șumudică a efectuat o serie de transferuri, pentru a întări echipa care se afla pe ultimul loc, înaintea duelului cu Istanbulspor. Jucătorii transferați de către tehnicianul român sunt Denis Drăguș, Florin Niță și Junior Morais.

Denis Drăguş, gol în Gaziantep – Istanbulspor

În a doua repriză a meciului cu Istanbulspor. Denis Drăguș a deschis scorul printr-o lovitură de cap, după un corner al echipei pregătite de Marius Șumudică.

În prima repriză a partidei, Gaziantep a avut un gol anulat în minutul 21. Atunci, faza a fost întoarsă de către centralul partidei, chiar dacă mingea intrase în poartă, pe motiv de offside. După această decizie, Marius Șumudică a înebunit pe banca tehnică, contestând decizia arbitrilor. (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI JOS)

De asemenea, o altă reușită a mai fost anulată de către arbitrajul video, spre nemulțumirea tehnicianului român de pe banca lui Gaziantep.

Reclamă

După golul lui Denis Drăguș, echipa lui Șumudică a mai marcat un gol, prin Ajeti, care a stabilit scorul final al meciului cu Istanbulspor, de 2-0. Astfel, Gaziantep a obținut prima victorie a noului sezon din Liga Turciei, după 6 etape disputate. În momentul de față, echipa lui „Șumi” este pe locul 18, cu 3 puncte în cele 6 meciuri jucate.

Pentru echipa la care sunt legitimați 3 jucători români (Drăguș, Niță și Maxim), urmează duelul cu Samsunspor, care va avea loc pe data de 29 septembrie, de la ora 20:00. În momentul de față, viitoarea adversară a formației lui Marius Șumudică se află pe ultima poziție în clasament, cu un singur punct obținut în 4 etape disputate.

Marius Șumudică a debutat cu stângul la Gaziantep, în urmă cu o săptămână

Antrenorul român a debutat cu stângul pe banca lui Gaziantep. Echipa care se află pe ultimul loc în campionatul din Turcia a fost învinsă de Kayserispor cu scorul de 2-0, în cadrul etapei a 5-a a noului sezon din campionatul intern.

Reclamă 4 / 0/3

După acest meci, în care Șumudică i-a titularizat pe Florin Niță, Junior Morais, Alexandru Maxim și Denis Drăguș, unul dintre fotbaliștii români componenți ai formației a fost făcut praf de către jurnaliștii turci.

Este vorba despre Alexandru Maxim, care a avut o prestație modestă și a ratat mai multe ocazii, în Kayserispor – Gaziantep 2-0.

„Alexandru Maxim a fost jalnic! Parcursul prost al lui Gaziantep pare că nu poate fi oprit.

Evoluția lui Maxim în meci a fost ca un șoc pentru Gaziantep, care a pierdut cu 2-0 în fața Kayserispor. Fotbalistul român, care a ratat două ocazii clare în suprafața de pedeapsă a celor de la Kayserispor, a contribuit semnificativ la înfrângerea echipei sale”, au notat jurnaliștii publicației telegraf.net.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
Vezi toate știrile
Citește și