Închide meniul

Denis Drăguş, gol pentru Standard Liege! Românul se află la prima reuşită din acest sezon

Alex Masgras Publicat: 13 august 2023, 21:55

Reclamă
Denis Drăguş, gol pentru Standard Liege! Românul se află la prima reuşită din acest sezon

Denis Drăguş, gol pentru Standard Liege

Denis Drăguş, în Charleroi - Standard Liege / Profimedia

Denis Drăguş, gol pentru Standard Liege! Românul a marcat singurul gol al echipei sale în remiza de pe terenul celor de la Charleroi, încheiată 1-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Românul, care a marcat primul gol în acest sezon pentru formaţia din Belgia, a deschis scorul în minutul 31. El a revenit în această vară la Standard Liege, după ce sezonul trecut a fost

Denis Drăguş, gol pentru Standard Liege! Românul se află la prima reuşită din acest sezon

Denis Drăguş a evoluat 71 de minute în partida disputată de Standard Liege la Charleroi. Cele două echipe au încheiat la egalitate, scor 1-1.

Internaţionalul român a deschis scorul după ce a primit o pasă de la Kanga. Drăguş a rămas singur cu portarul adversa şi l-a învins în minutul 31 al partidei, chiar la peluza destiantă fanilor lui Standard Liege.

Înlocuit în minutul 71 de Mundle, Drăguş nu şi-a mai putut ajuta echipa, care a rămas în 10 în minutul 88, după eliminarea lui Ngoy. Trei minute mai târziu, Charleroi a restabilit egalitatea, după ce Ilaimaharitra a transformat de la 11 metri.

Reclamă
Reclamă

Charleroi a rămas şi ea în 10 oameni, după ce marcatorul gazdelor a văzut şi el cartonaşul roşu, pentru un gest nesportiv. În cele din urmă, Standard Liege a obţinut primul punct al acestui sezon, după ce pierduse în primele două etape.

În ceea ce îl priveşte pe Denis Drăguş, acesta este al 11-lea gol al românului pentru formaţia din Belgia, în 57 de partide disputate până acum în toate competiţiile. Pe transfermarkt.com, el este cotat la 1,4 milioane de euro.

Rapid a ratat transferul lui Denis Drăguș

Rapid a ratat transferul lui Denis Drăguș! Jucătorul a refuzat să revină în Liga 1, deși giuleștenii erau gata să le achite celor de la Standard Liege suma de 1,3 milioane de euro, în schimbul transferului său definitiv.

Reclamă

Conform digisport.ro, Denis Drăguș și agentul său au refuzat oferta venită din partea celor de la Rapid. Giuleștenii erau dispuși să achite o sumă considerabilă de bani, deoarece mutarea acestuia era una prioritară pentru clubul de sub Grant, în această vară.

Ilie Dumitrescu a comentat faptul că Denis Drăguș a refuzat propunerea celor de la Rapid, de a reveni în Liga 1. Fostul internațional susține că este o surpriză pentru el traseul pe care jucătorul l-a avut în ultimele sezoane.

„E foarte greu să comentez decizia jucătorului, pentru că este decizia lui, de a nu dori să revină în campionatul nostru.

Pentru mine, este o surpriză ce s-a întâmplat cu Drăguș. Părea că este pe un drum foarte bun. Reușise la Standard, era titular, a revenit la echipa națională cu gol, apoi s-a dus la Genoa”, a declarat Ilie Dumitrescu, pentru sursa citată mai sus.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:41

VIDEOLionel Messi, criză de nervi după ce a marcat un golazo! S-a năpustit asupra arbitrului: „Ești un nenorocit!”

10:30

Luca Joldea, peformanţă uriaşă: Aur la Campionatele Mondiale de tir sportiv de juniori, la pistol cu aer comprimat 10 metri

10:06

PAOK – Aris LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Răzvan Lucescu luptă pentru supremaţie în derby-ul oraşului Salonic

9:46

Ce reacție a putut avea Dan Șucu, când a aflat de scandalul incredibil din timpul meciului Rapid – Oțelul 0-0: „Înțelegeți asta!”

9:38

Lamine Yamal, gol senzaţional în Osasuna – Barcelona 4-2. Cifre uimitoare pentru vedeta de 17 ani a catalanilor

8:20

VIDEOEliza Samara – Man Kuai 0-3, în primul tur de la China Smash 2024. Eşec pentru româncă, live în AntenaPLAY

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și