Închide meniul

Rapid a ratat transferul lui Denis Drăguș! Giuleștenii erau gata să plătească 1,3 milioane de euro

Viviana Moraru Publicat: 30 iunie 2023, 8:23

Reclamă
Rapid a ratat transferul lui Denis Drăguș! Giuleștenii erau gata să plătească 1,3 milioane de euro

Adi Mutu, anunţ ferm după transferul lui Damjan Djokovic la Rapid

Adrian Mutu, într-o conferinţă de presă / Hepta

Rapid a ratat transferul lui Denis Drăguș! Jucătorul a refuzat să revină în Liga 1, deși giuleștenii erau gata să le achite celor de la Standard Liege suma de 1,3 milioane de euro, în schimbul transferului său definitiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a efectuat în această perioadă șase transferuri. Giuleștenii i-au adus pe Omar El Sawy, Răzvan Oaidă, Christopher Braun, Iulian Cristea, Borja Valle și pe Cătălin Cîrjan.

Rapid a ratat transferul lui Denis Drăguș

Conform digisport.ro, Denis Drăguș și agentul său au refuzat oferta venită din partea celor de la Rapid. Giuleștenii erau dispuși să achite o sumă considerabilă de bani, deoarece mutarea acestuia era una prioritară pentru clubul de sub Grant, în această vară.

Aceeași sursă citată mai sus notează faptul că pe lista Rapidului ar mai fi și un jucător kosovar, anume Mirlind Daku, jucătoar care evoluează pe poziția de atacant.

Ilie Dumitrescu a comentat faptul că Denis Drăguș a refuzat propunerea celor de la Rapid, de a reveni în Liga 1. Fostul internațional susține că este o surpriză pentru el traseul pe care jucătorul l-a avut în ultimele sezoane.

Reclamă

E foarte greu să comentez decizia jucătorului, pentru că este decizia lui, de a nu dori să revină în campionatul nostru.

Pentru mine, este o surpriză ce s-a întâmplat cu Drăguș. Părea că este pe un drum foarte bun. Reușise la Standard, era titular, a revenit la echipa națională cu gol, apoi s-a dus la Genoa”, a declarat Ilie Dumitrescu, pentru sursa citată mai sus.

Mesajul lui Arsenal pentru Cătălin Cîrjan, după ce a fost împrumutat la Rapid

Mesajul lui Arsenal pentru Cătălin Cîrjan, după ce a fost împrumutat la Rapid. „Tunarii” au anunţat pe site-ul oficial că l-au împrumutat pe Cîrjan la Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

Formaţia de pe Emirates a i-a urat mult succes lui Cîrjan în Giuleşti şi a anunţat că va urmări cu interes dezvoltarea sa la echipa pregătită de Adrian Mutu.

„Cătălin Cîrjan s-a alăturat echipei din prima ligă a României, FC Rapid Bucureşti, sub formă de împrumut pentru un sezon.

Internaţionalul român de 20 de ani s-a alăturat academiei noastre în iulie 2019, venind de la Viitorul Domneşti.

Cătălin s-a bucurat de un sezon 2022/23 pozitiv care a început cu un nou contract, după care a evoluat în 23 de partide în toate competiţiile pentru academia noastră şi a înscris şi trei goluri în tot acest timp.

Pe lângă antrenamentele pe care le-a efectuat alături de prima echipă, Cătălin a făcut parte şi din lotul echipei pentru patru meciuri din Europa League sezonul trecut.

Îi dorim lui Cătălin mult succes la Rapid Bucureşti în acest sezon şi vom urmări cu interes dezovltarea sa”, a anunţat Arsenal pe site-ul oficial.

Reclamă
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:47 Dorinel Munteanu a anunţat „revoluţia” la Oţelul! Discurs manifest după înfrângerea din play-off-ul pentru Europa 18:45 LIVE VIDEOSUA – Kazahstan, acum în AntenaPLAY! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20. Spectacol la CM de hochei 18:20 LIVE SCOREManchester City – West Ham şi Arsenal – Everton sunt acum! Gol Foden, „dublă” în 18 minute. Acum se decide campioana Angliei 18:07 Valentin Mihăilă, anunţ categoric despre viitorul lui la Parma: „Toată lumea mă întreabă asta!” 18:02 Alex Chipciu a rupt tăcerea despre oferta primită de la FCSB: „Trebuie ceva nou!”. Anunţul momentului! 17:49 VIDEOMax Verstappen, prima reacţie după triumful cu emoţii din Marele Premiu de la Imola: „Nu am fost pregătiţi!” 17:40 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige 17:36 VideoFanii lui PAOK au făcut show în faţa hotelului. Imagini fabuloase! Răzvan Lucescu poate deveni campion LIVE în AntenaPLAY 16:45 Neil Lennon a venit la Bucureşti pentru a semna cu Rapid! Lovitură de proporţii pe care o dă Dan Şucu 16:40 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de la Imola! Cursa a fost live pe Antena 1 şi AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și