Închide meniul
VIDEO

Dennis Man a marcat din nou pentru Parma, în Cupa Italiei! Românul a ajuns la cifre remarcabile

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 1 noiembrie 2023, 21:51

Dennis Man a marcat din nou pentru Parma, în Cupa Italiei! Românul a ajuns la cifre remarcabile

Dennis Man a marcat din nou pentru Parma, în Cupa Italiei

Dennis Man, în timpul unui meci la Parma/ Profimedia

Dennis Man a marcat din nou pentru Parma, punctând într-un meci din Cupa Italiei. Internaţionalul român a ajuns la cifre remarcabile în acest sezon, traversând un sezon de vis în Italia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Parma a învins-o pe Lecce, în deplasare, în 16-imile Cupei Italiei. „Cruciaţii” s-au impus cu 4-2, şi s-au calificat în optimi, acolo unde se vor duela cu Fiorentina.

Dennis Man a marcat din nou pentru Parma, în Cupa Italiei

Dennis Man a transformat în prelungiri un penalty pentru Parma. Internaţionalul român a punctat în minutul 90+7, şi a stabilit astfel scorul final.

Intră AICI pentru a vedea golul lui Man!

Pentru Parma, Sohm şi Bonny au punctat în prima repriză, în minutele 9, respectiv 29. Ulterior, Lecce a reuşit să egaleze prin Piccoli şi Strefezza, şi a fost aproape ca meciul să se decidă în prelungiri.

Reclamă

Pongracic a „reuşit” un autogol în minutul 90+4, iar Dennis Man a dat lovitura de graţie trei minute mai târziu.

Graţie golului marcat cu Lecce, Dennis Man a ajuns la şase goluri marcate pentru Parma, în nouă partide bifate. Internaţionalul român şi-a mai trecut în cont şi două pase decisive.

Dennis Man a început ca rezervă duelul cu Lecce, însă a fost trimis în teren în minutul 56, în locul lui Hainut. Graţie evoluţiei sale, acesta a primit nota 7,1, conform sofascore.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Valentin Mihăilă a fost integralist în duelul cu Lecce, şi a primit nota 6,7, conform aceleiaşi surse citate mai sus.

Dennis Man, lăudat în Gazzetta dello Sport

Dennis Man a fost lăudat în Gazzetta dello Sport, după ultimele meciuri de la Parma. Internaţionalul român i-a impresionat pe italieni prin maturitatea de care a dat dovadă în acest sezon de Serie B.

„Man a crescut, arată determinare și multă calitate. La 25 de ani a venit ceasul maturizării. După o adolescență poate prea lungă, Dennis demonstrează că a crescut din punctul de vedere al caracterului și le dă dreptate celor ce au cheltuit mai mult de 12 milioane de euro pentru a-l avea. Talentul român a colecționat deja 8 prezențe, 7 ca titular, și 5 goluri.

Până acum continuitatea a fost punctul său slab și faptul că Pecchia a reușit (sau e pe cale să reușească) să-l includă în proiect este un merit al antrenorului (care nu a renunțat să creadă în potențialul său) și al jucătorului (care a avut umilința de a reflecta asupra greșelilor comise).

Cu mingea la picior, Man aparține unei categorii superioare, doar că deseori calitățile tehnice nu sunt suficiente pentru a-i garanta o carieră strălucită. Acum, prin delicatețea atingerilor de minge și driblingurile sale imprevizibile, Man a știut să adauge și acea determinare necesară chiar și în Serie B”, au transmis italienii de la Gazzeta dello Sport.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și