Închide meniul

Dennis Man, aproape de plecarea de la Parma! Super-echipa la care ar putea ajunge internaţionalul român: „Sunt principalii pretendenți”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 27 decembrie 2021, 22:03

Dennis Man, aproape de plecarea de la Parma! Super-echipa la care ar putea ajunge internaţionalul român: „Sunt principalii pretendenți

Dennis Man, aproape de a pleca de la Parma

Profimediaimages

Dennis Man are şanse tot mai mici să rămână în Serie B, la Parma. De internaţionalul român se interesează Galatasaray, echipa la care evoluează alţi doi români, Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man, aproape de plecarea de la Parma!

Jurnaliștii din Italia cred că trupa Cim Bom Bom este cea mai bună variantă pentru Dennis Man. „Cei de la Galatasaray sunt principalii pretendenți”, scriu jurnaliștii de la sportparma.com, care au subliniat că gruparea din Serie B nu este dispusă să îl lase pe Man pentru mai puțin de zece milioane de euro. Mai mult, sursa citată spune că Galata şi-ar fi dorit să-l împrumute pe român cu opţiunea de a-l transfera definitv apoi. Parma a refuzat însă.

„Negocerile stagnaseră, dar acum par să ia iar altitudine”, mai scrie sportparma.com, care menționează că decizia finală o va lua președintele Krause. Mai mult, jurnaliştii italieni susţin că Parma s-a păcălit în cazul lui Man, oferind o sumă prea mare celor de la FCSB: 13 milioane de euro, plus încă două milioane de euro sub formă de bonusuri.

Citește și:

„La un antrenament era mai relaxat și cum la mine antrenamentele sunt filmate, i-am arătat de față cu toți băieții atitudinea lui. I-am zis că nu sunt de acord și vrea să și-o schimbe. El a înțeles că o spun pentru binele lui și a înțeles că poate să ajute echipa să câștige. Eu nu vorbesc cu ei ca să îi critic, ci ca să le spun ce trebuie să facă să își îmbunătățeacă calitățile. El a înțeles și lucrurile au mers bine la echipa națională”, a spus Adrian Mutu, despre Dennis Man, în urmă cu ceva timp.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și