Închide meniul

Dennis Man ar putea reveni în echipa de start la Parma! Vești bune pentru Edi Iordănescu, înainte de startul preliminariilor EURO 2024

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 23 februarie 2023, 14:16

Dennis Man ar putea reveni în echipa de start la Parma! Vești bune pentru Edi Iordănescu, înainte de startul preliminariilor EURO 2024

Dennis Manar putea reveni titular la Parma, înainte de startul preliminariilor EURO 2024

Dennis Man, gol în România - Bosnia / Profimediaimages

Edi Iordănescu are parte de vești bune, înainte de startul preliminariilor EURO 2024, după ce presa din Italia a anunțat că Dennis Man ar putea reveni în echipa de start la Parma. Internaționalul român și-a revenit din accidentarea suferită la începutul lunii ianuarie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România debutează în preliminariile EURO 2024 pe 25 martie. „Tricolorii” se vor duela cu Andorra, iar meciul va fi în exclusivitate pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Dennis Man ar putea reveni în echipa de start la Parma, și i-a dat vești bune lui Edi Iordănescu înainte de startul preliminariilor EURO 2024

Dennis Man a revenit pe banca celor de la Parma, în etapa trecută, după ce s-a recuperat din accidentare. Internaționalul român a fost introdus pe teren în partida cu Ascoli în minutul 63, iar presa din Italia anunță că în următoarea rundă, cu Frosinone, mijlocașul ar putea fi chiar titular.

„Pecchia i-a recuperat pe toți cei inidsponibili și se pregătește să schimbe ceva. Mijlocașul Dennis Man se luptă pentru un tricou de titular”, se arată în articolul publicat de cei de la parmalive.com.

Dennis Man s-a accidentat chiar în primul meci din 2023, partida din Cupa Italiei cu Inter. Chiar la jumătatea primei reprize, internaționalul român a acuzat dureri musculare, și a fost schimbat de tehnicianul Pecchia.

Reclamă

România luptă pentru calificarea la EURO 2024. Programul complet

România luptă, în direct la Antena 1 și pe AntenaPLAY, pentru calificarea la EURO 2024. Antena 1 va transmite 5 din cele 10 meciuri pe care naționala României le va juca. Inclusiv bătălia finală cu Elveția va fi în direct la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Dennis Man a revenit pe teren după o lună de accidentare! Ce au scris italienii despre prestația românului

Dennis Man a revenit pe teren după o lună de accidentare! Internaționalul român a evoluat în meciul pierdut de echipa sa, scor 0-1, împotriva celor de la Ascoli.

Mijlocașul a fost rezervă, însă antrenorul a apelat la serviciile sale în repriza secundă, dat fiind scorul de pe tabelă. Dennis Man nu a reușit să întoarcă soarta meciului, însă italienii au avut cuvinte de laudă.

Reclamă 4 / 0/3

Meciul a fost unul echilibrat, însă oaspeții au reușit să dea lovitura prin Cedric Gondo, în minutul 62, din penalty. Imediat după acel moment, Dennis Man a fost introdus pe teren în speranța că lucrurile se vor îmbunătăți în planul ofensiv al celor de la Parma.

Italienii de la Tuttomercatoweb i-au oferit nota 6 românului și au avut cuvinte de laudă pentru prestația sa: „A adus vivacitate în atac, dar fără să afecteze rezultatul”, a notat presa din Italia.

Recomandări
  • Dennis Man ar putea reveni titular la Parma
  • Ce scriu italienii despre român

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:30 LIVE VIDEOCalificările pentru sprint sunt ACUM, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Programul complet al Marelui Premiu al Chinei 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” Vezi toate știrile
Citește și