Închide meniul

Dennis Man, ca şi plecat de la Parma: „Va fi transferat sau împrumutat”. Ce i-a cerut Victor Becali jucătorului pe care îl impresariază

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 aprilie 2022, 13:25

Dennis Man, ca şi plecat de la Parma: „Va fi transferat sau împrumutat. Ce i-a cerut Victor Becali jucătorului pe care îl impresariază

Dennis Man ar putea pleca de la Parma

Hepta

Dennis Man are şanse minime să rămână la Parma. Atacantul de 23 de ani şi-a câştigat postul de titular, dar galben-albaştrii sunt ieşiţi din cursa pentru promovare. Victor Becali a precizat că trebuie să îi găsească o nouă echipă celui mai scump jucător plecat din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Internaţionalul român a înscris 3 goluri şi a oferit 2 pase decisive în acest sezon din Serie B. Parma a plătit 13 milioane de euro în conturile lui FCSB, dar cota lui Man a scăzut ca urmare a retrogradării din prima ligă.

Dennis Man, pe picior de plecare de la Parma

Man e într-un moment bun acum. Joacă bine, s-a liniștit, și-a dat seama că asta e singura variantă. Vom vedea în vară ce se întâmplă, că nu se pune problema de promovare la Parma. Ori va fi transferat, ori va fi împrumutat, se va găsi o soluție. Importante sunt evoluțiile lui, iar acum e într-un moment bun.

El este un jucător bun, îi trebuie doar să fie concentrat! A rămas acolo, trebuie să joace! A fost la un pas de un transfer, iar asta l-a bulversat. Nu întotdeauna se realizează tot ceea ce-ți dorești”, a declarat Victor Becali la gsp.ro.

Dennis Man (23 ani), transferat de la FCSB la începutul anului 2021, este cel mai bine cotat fotbalist din Serie B, eşalonul secund al Italiei.

Reclamă

Dennis Man a fost adus pe „Ennio Tardini” pentru 13 milioane de euro. Atunci, cota sa de piaţă era de 6.5 milioane de euro. Valoarea sa a crescut la 11.5 milioane, acesta fiind apogeul carierei, iar în prezent este de 8 milioane de euro.

Dennis Man, cel mai valoros fotbalist din Serie B

Astfel, cu o cotă de 8 milioane de euro, Dennis Man este cel mai valoros fotbalist din Serie B. Podiumul cotelor din Serie B este completat de Lorenzo Lucca (21 de ani, Pisa), 6.5 milioane de euro, și Gabriel Strefezza (24 de ani, Lecce), 5 milioane de euro.

De remarcat este că legendarul Gianluigi Buffon, ajuns la 44 de ani, are o cotă de piaţă de 1 milion de euro. Marele portar este coleg cu Dennis Man şi luptă cu Parma pentru promovarea în Serie A.

Reclamă 4 / 0/3

Man a ieșit accidentat în meciul spectaculos dintre Parma și Como, scor 4-3, din etapa a 33-a din Serie B. Românul a strălucit, după ce a pasat decisiv la primul gol al partidei, marcat de Franco Vazquez în minutul 31.

Totuși, meciul nu s-a terminat cu bine pentru Man. Atacantul de 23 de ani a părăsit terenul accidentat în minutul 68, imediat după golul al doilea înscris de Como.

La finalul partidei, Giuseppe Iachini, antrenorul Parmei, a asigurat că nu este vorba despre o accidentare gravă. „Man s-a întors de la echipa națională, unde a acuzat febră. A revenit, a jucat cu Cosenza, iar acum nu cred că este vorba de o accidentare gravă”, a declarat Giuseppe Iachini.

Dennis Man este aşteptat să joace astăzi, în deplasarea cu Brescia, din etapa a 34-a a ligii secunde din Italia.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și