Închide meniul
VIDEO

Dennis Man, dorit în Ligue 1! Răspunsul dat pe loc de Parma. Internaţionalul român a fost titular în amicalul cu Inter Milano

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 8 august 2021, 19:24 / Actualizat: 8 august 2021, 22:13

Dennis Man, dorit în Ligue 1! Răspunsul dat pe loc de Parma. Internaţionalul român a fost titular în amicalul cu Inter Milano

Dennis Man, uitat pe banca de rezerve la Parma

Zuma Press / Jonathan Moscrop via Hepta

Dennis Man, titular în amicalul contra lui Inter Milano

Update: Parma – Inter s-a încheiat cu victoria oaspeţilor, scor 0-2. Brozovic, în minutul 59, şi Vecino, în minutul 69, au marcat golurile campioanei Italiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update: Dennis Man a fost schimbat de Maxime Busi în minutul 82.

Update: Dennis Man este titular în amicalul dintre Parma şi campioana Italiei, Inter Milano. Mihăilă nu face parte din lotul gazdelor, în timp ce Ionuţ Radu este pe banca de rezerve la Inter. Meciul începe la 20:00 şi poate fi urmărit Live pe canalul de Youtube al „nerazzurrilor”.

Reclamă

Dennis Man, dorit în Ligue 1! Răspunsul dat pe loc de Parma

Dennis Man a fost dorit de Rennes după ce a retrograt cu Parma în Serie B. Conducerea italienilor nu a vrut să stea la discuţii când a aflat că oferta este de doar 11 milioane de euro.

Giovanni Becali, cel care a realizat mutarea lui Man în Italia, a făcut dezvăluirea. Acesta a explicat şi unde putea să ajungă împrumut românul. „Am vorbit cu cei de la Parma, care au azi amical cu Inter. Mihăilă nu va juca, dar Dennis Man e bine. Ei vor rămâne acolo, trebuie să ajute Parma să promoveze. Iar acum e și Buffon acolo, care-i strânge în jurul lui.

Rennes dădea 11 milioane de euro pentru Man! Dar Parma nu a vrut să discute, președintele nu a fost de acord. A mai fost și o ofertă de împrumut din țările arabe, de la o echipă care îî dădea 2 milioane de euro pe sezon lui Man. Parma a zis că discută doar de la suma de 20 de milioane de euro în sus”, a anunţat Giovanni Becali la Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Dennis Man şi Valentin Mihăilă au motive de bucurie! De ce retrogradarea Parmei îi va ajuta pe cei doi internaţionali români

Dennis Man şi Valentin Mihăilă au motive de bucurie. Giovanni Becali a explicat de ce retrogradarea Parmei îi va ajuta pe cei doi internaţionali români. Agentul celor doi jucători este de părere că Man şi Mihăilă nu îşi vor pierde din valoare chiar dacă vor evolua în Serie B.

„Man şi Mihăilă s-au transferat pe sume importante nejucand în cupele europene, neparticipând cu naţionalele la un turneu final, au participat la U21, dar au trecut doi ani de atunci. Dacă aceste sume au fost date pentru doi jucători români, vreo 20 de milioane care au intrat în România, trebuie să ne întrebăm cu cât chin am ajuns la aceste sume.

Multă lume poate să creadă că e o retrogradare în urma căreia ei îşi pot pierde din valoare, dar un an în Serie B, în Italia, şi, mai ales încununată cu o promovare în prima ligă, pentru ei ar însemna foarte mult”, a declarat Giovanni Becali pentru Telekom Sport.

În prezent, Dennis Man este cotat la 10 milioane de euro, în timp ce Valentin Mihăilă valorează 8.5 milioane.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și