Închide meniul

Dennis Man şi Valentin Mihăilă au motive de bucurie! De ce retrogradarea Parmei îi va ajuta pe cei doi internaţionali români: „Ar însemna foarte mult!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 20 iulie 2021, 23:42

Dennis Man şi Valentin Mihăilă au motive de bucurie! De ce retrogradarea Parmei îi va ajuta pe cei doi internaţionali români: „Ar însemna foarte mult!

S-a stabilit programul primei etape din Serie B

Bucuria jucătorilor de la Parma / Profimediaimages

Man şi Mihăilă au motive de bucurie! De ce retrogradarea Parmei îi va ajuta pe cei doi internaţionali români

Agentul celor doi jucători este de părere că Man şi Mihăilă nu îşi vor pierde din valoare chiar dacă vor evolua în Serie A. Acesta este convins că dacă Parma va evolua, cei doi internaţionali vor avea de câştigat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prezent, Dennis Man este cotat la 10 milioane de euro, în timp ce Valentin Mihăilă valorează 8.5 milioane.

„Man şi Mihăilă s-au transferat pe sume importante nejucand în cupele europene, neparticipând cu naţionalele la un turneu final, au participat la U21, dar au trecut doi ani de atunci. Dacă aceste sume au fost date pentru doi jucători români, vreo 20 de milioane care au intrat în România, trebuie să ne întrebăm cu cât chin am ajuns la aceste sume.

Multă lume poate să creadă că e o retrogradare în urma căreia ei îşi pot pierde din valoare, dar un an în Serie B, în Italia, şi, mai ales încununată cu o promovare în prima ligă, pentru ei ar însemna foarte mult”, a declarat Giovanni Becali pentru Telekom Sport.

Dennis Man şi Valentin Mihăilă, cifre excelente în Serie A

Transferat la începutul anului cu 13 milioane de euro, dintre care 2 milioane sunt sub formă de bonusuri, Dennis Man a marcat 2 goluri şi a dat o pasă de gol, în 14 meciuri jucate în tricoul Parmei.

Reclamă

În schimb, Valentin Mihăilă, ajuns în Italia în schimbul a 8,5 milioane de euro, în toamna anului trecut, a marcat de 4 ori şi oferit 3 pase decisive, în 23 de meciuri. Cei doi au fost accidentaţi şi au ratat ultimele meciuri ale Parmei.

Dennis Man şi Valentin Mihăilă sunt netransferabili. Imaginea cu românii de la Parma care nu lasă urme de îndoială

Dennis Man şi Valentin Mihăilă sunt netransferabili. Cei doi români s-au întors la antrenamentele Parmei şi se pregătesc pentru noul sezon. Speră să revină cu galben-albaştrii în Serie A.

Tinerii atacanţi şi-au luat gândul că vor pleca. AC Milan s-a interesat de fostul atacant al lui FCSB, dar mutarea nu are şanse de realizare. Noul antrenor al grupării de pe Ennio Tardini a insistat ca Man şi Mihăilă să rămână.

Reclamă 4 / 0/3

De altfel, ultima imagine postată de Dennis Man contul său de Instagram vorbeşte de la sine. Jucătorul transferat de Parma cu 13 milioane de euro a prezentat echipamentul de joc pentru sezonul 2021-2022. L-a avut alături de el pe Valentin Mihăilă.

Recomandări
  • Dennis Man şi Valentin Mihăilă au motive de bucurie
  • De ce retrogradarea Parmei îi va ajuta pe cei doi internaţionali români

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și