Închide meniul

Dennis Man, dorit lângă Ibrahimovic! AC Milan a pus ochii pe internaţionalul român. Detaliile mutării

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 11 aprilie 2021, 15:10

Dennis Man, dorit lângă Ibrahimovic! AC Milan a pus ochii pe internaţionalul român. Detaliile mutării

profimediaimages.ro

Dennis Man, pe radarul lui AC Milan

Parma se luptă pentru evitarea retrogradării, însă, dacă formaţia lui Roberto D'Aversa nu se va salva, "cruciaţii" vor fi nevoiţi să îşi vândă jucătorii. Dennis Man este văzut de italieni drept una dintre "rezervele de aur" ale Parmei, iar AC Milan stă la pândă pentru a transfera fosta vedetă a FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Dennis Man a ajuns în Italia pentru 12 milioane de euro. Născut în 1998, românul este unul dintre starurile venite din fotbalul din estul Europei și mai are contract cu Parma până în 2025. Krause (n.r patronul Parmei) vrea să-l păstreze pe tânărul atacant, dar, în cazul unei retrogradări, va fi dificil să țină un asemenea jucător cu calităţi.

Astfel, milanezii vor întăriri pe flancul drept al atacului, un fotbalist în jurul sumei de 10-15 milioane de euro. AC Milan ar putea aduce acasă un talent", notează jurnaliştii de la CalcioMercatoNews.

Potrivit site-urilor de specialitate, Dennis Man este cotat la 11 milioane de euro. În actualul sezon, internaţionalul român a bifat 11 prezenţe în Serie A, reuşind să înscrie un gol şi să ofere o pasă decisivă.

Dennis Man l-a umilit pe Zlatan Ibrahimovic în Parma – AC Milan 1-3. Românul, dribling de necrezut! 

Dennis Man a reuşit să se facă remarcat în meciul Parma – AC Milan, scor 1-3, din etapa cu numărul 30 din Serie A. Atacantul român l-a ridiculizat chiar pe starul rossonerilor, Zlatan Ibrahimovic.

Reclamă

Jucătorul cumpărat cu 13 milioane de euro de la FCSB a izbutit un dribiling uriaş în startul reprizei secunde, la scorul de 2-0 pentru oaspeţi. În minutul 49, Man a plecat pe contraatac şi nu s-a temut să treacă mingea printre picioarele lui "Ibra".

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
Vezi toate știrile
Citește și